Minoră dispărută

Poliţiştii desfăşoară activităţi în vederea găsirii unei minore, în vârstă de 13 ani, din Râmnicelu, care a plecat de acasă.

02191550208393236

Duminică, 23 iunie, în jurul orei 11.30, poliţiştii din cadrul Secţiei 8 poliţie rurală Râmnicelu, judeţul Buzău, au fost sesizaţi de către un bărbat, din comuna Râmnicelu, cu privire la faptul că fiica sa, Vasile Mariana,  în vârstă de 13 ani, a plecat de la domiciliu. Imediat după primirea sesizării, echipa operativă din cadrul Secţiei 8 poliţie rurală Râmnicelu s-a deplasat la locuinţa tatălui minorei şi a început cercetările. Din primele verificări efectuate de poliţişti, a rezultat că în seara zilei de 21 iunie, Vasile Mariana a plecat de la domiciliu, fiind însoţită de un tânăr de 19 ani din aceeaşi comună.
Întrucât nu s-a mai întors acasă, tatăl minorei a solicitat sprijinul poliţiei pentru a o găsi. Vasile Mariana fost dată în urmărire la nivel naţional, iar poliţiştii continuă activităţile în vederea găsirii acesteia. Persoanele care deţin informaţii ce pot ajuta la găsirea minorei Vasile Mariana sunt rugate să anunţe de îndată cea mai apropiată unitate de poliţie sau să sune la numărul de urgenţă 112 ori 116.000.

Semnalmente: aproximativ 1,20 metri înălţime, 35 – 40 kg., păr şaten, lung până la umeri, ten măsliniu, ochi căprui, fără semne particulare evidente.

Leave a Reply

Your email address will not be published.