Minor dispărut

Poliţiştii din Buzău desfăşoară activităţi pentru găsirea unui minor, în vârstă de 11 ani, care a plecat dintr-un centru de primire în regim de urgenţă.

02191550208393236

În dimineaţa zilei de 2 iunie, ofiţerul de serviciu din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău a fost sesizat cu privire la faptul că minorul MATEI MARIAN, în vârstă de 11 ani, a plecat din cadrul instituţiei. Imediat după primirea sesizării, poliţişti de investigaţii criminale din cadrul IPJ Buzău au demarat activităţile ce se impun în astfel de situaţii. Din primele verificări efectuate de poliţişti, a rezultat că minorul a fost instituţionalizat în centrul de primire în ziua de 31 mai a.c., iar în această dimineaţă a fugit din cadrul instituţiei, după ce a escaladat geamul de la dormitor, situat la primul etaj.

Înainte de a fi instituţionalizat, acesta obişnuia să plece frecvent de la domiciliu, fiind depistat în zonele aglomerate şi parcările centrelor comerciale. Poliţiştii au efectuat verificări în zona Staţiei C.F.R. Buzău, a Autogării Sud Buzău şi a parcurilor de pe raza municipiului Buzău, precum şi în talcioc şi parcările hipermarketurilor. Totodată, semnalmentele lui au fost comunicate dispozitivului de siguranţă publică şi s-a procedat la darea lui în urmărire la nivel naţional. Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău continuă activităţile pentru găsirea lui. Persoanele care deţin informaţii ce pot ajuta la găsirea minorului sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să sune la numărul de urgenţă 112.

Semnalmente: înălţime – 1,30 m, păr negru, tuns scurt, ochi căprui, fără semne particulare.
La data dispariţiei era îmbrăcat cu un tricou de culoare gri cu inscripţia ‘CALIFORNIA’ pe piept, blugi de culoare albastră şi era încălţat cu papuci din plastic.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
trackback
9 years ago

[…] Minor dispărut este preluat de pe SEMNAL – Stiri din Ilfov, Prahova, Dambovita, Buzau, Ialomiţa, Calarasi, […]