Mii de romani vor avea conturile blocate pentru neplata impozitelor

Cele mai citite

Conturi blocate pentru cei care nu si-au platit taxele si impozitele
Conturi blocate pentru cei care nu si-au platit taxele si impozitele

Romanii, care nu isi vor plati, pana la data de 15 octombrie, impozitele pe 2010 pentru case, terenuri si masini vor avea conturile blocate.

In Bucuresti, primariile sectoarelor au inceput deja executarile silite pentru recuperarea restantelor inregistrate la plata amenzilor, taxelor si impozitelor. Astfel, numai in sectorul 4 al Capitalei, aproximativ 18 mii de cetateni au constatat ca au conturile blocate.

De aceasta masura scapa doar cei care nu detin carte de munca sau nu au conturi bancare ori proprietati. Potrivit Gandul, angajatii de la Taxe Locale au marturisit ca este imposibil sa nu gaseasca un datornic de la care sa nu recupereze banii.

Nici in tara situatia nu este foarte buna, peste cinci mii de oradeni care nu si-au achitat taxele si impozitele s-au trezit cu popriri, iar cel putin doua mii de pensionari ieseni au, de asemenea, popriri pe banii de pensii.

In Deva doua mii de contribuabili au popriri pe conturi si venituri din cauza ca nu si-au achitat taxele si impozitele, potrivit 9 AM.

Ultimele articole

Angajații TESA de la Spitalul Județean de Urgență Buzău continuă acțiunile de PROTEST!

În intervalul orar cuprins între 10:00 și 12:00, protestul angajaților TESA din cadrul Spitalului Județean de Urgență Buzău a...

Primarul comunei Bălăceanu a semnat contractul de finanțare pentru modernizarea rețelei de apă a localității

Primarul Gică Geangoş anunță cu entuziasm că, odată cu obținerea finanțării necesare, proiectul din comuna Bălăceanu pentru modernizarea sistemului...

ANM: Zona montană a județului Buzău – sub COD PORTOCALIU de viscol

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis o atenționare de importanță ridicată, de tip Cod portocaliu, pentru fenomenele meteorologice...

Semnal Magazin

Curiozități, călătorii, istorie

Ultimele articole din județ