Mihailesti: Un muncitor, prins sub un mal de pamant, a fost salvat

Cele mai citite

Echipele de salvare au reusit scoaterea unui muncitor de sub un mal de pamant
Echipele de salvare au reusit scoaterea unui muncitor de sub un mal de pamant

Un muncitor, care a fost prins sub un mal de pamant ce s-a surpat peste el in timp ce lucra la un sant pentru o retea de canalizare din apropierea localitatii Mihailesti a fost salvat si este transportat la Spitalul municipal Bucuresti, dupa o interventie de aproape sase ore de la producerea accidentului.

“Pentru salvarea barbatului au actionat aproximativ 25 de cadre de specialitate de la ISU Giurgiu si SMURD, iar operatiunile au durat atat pentru a evita surparea malului care a cazut deja de doua ori pe parcursul interventiei”, a declarat purtatorul de cuvant al ISU Giurgiu, Gabriela Olexiuc.

Ea spune ca populatia care a venit la fata locului si-a manifestat o curiozitate care parea mai importanta decat viata unui om.

La scoaterea muncitorului din santul de pamant de aproximativ sase metri adancime sapat pentru o retea de canalizare a fost nevoie de atele pentru piciorul stang al barbatului, care fusese prins cel mai mult timp sub teava de canalizare din sant.

Totodata, barbatul a fost stabilizat termodinamic, dupa care a fost transportat la Bucuresti, potrivit Agerpres.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Doi soți din Fetești au suferit răni grave, după ce au alunecat zeci de metri pe zăpadă, pe Valea Caraimanului din Bucegi

Un cuplu din Feteşti se afla sâmbătă într-o excursie montană împreună cu fiul lor, când au suferit un accident...

Alte articole din aceasta categorie