Mesajul primarul Nicolae Barbu cu ocazia sarbatorilor

Cele mai citite

Gelu Brebenel
Gelu Brebenel
Giurgiuvean. Jurnalist din 1993. Am lucrat în presa scrisă, la radio Giurgiu şi Televiziunea Giurgiu, acum Valahia Tv. Membru al UZP din 1996. Coautor a două volume istorice şi autor al unui volum de interviuri.

Stimati concetateni,

             Doresc sa va adresez, inca o data, sincerele mele multumiri pentru increderea acordata, pentru votul care a adus schimbarea. Prin decizia voastra, ati pus in fruntea urbei o noua echipa manageriala. Daca astazi putem vorbi despre realizari ale municipilui Giurgiu, acest fapt se datoreaza voua.

2012 fost un an plin de framantari. Cred ca este timpul sa traim in linişte, pace şi intelegere; sa punem capat disputelor aparute din orgolii.

Cred in giurgiuveni, in puterea şi 

primar

uniunea lor!

Cred cu ardoare ca numai cel care nu se plange cand intampina greutati iese invingator. Eu nu ştiu şi nici nu vreau sa ma plang.

Oricate obstacole au fost, planul nostru managerial a creat 600 noi locuri de munca. Sa judece altii daca este putin sau mult sa creezi atatea locuri de munca in mai putin de 6 luni, pentru ca noi nu avem timp. Noi, giurgiuvenii, vrem sa prosperam.

 

V-am aşteptat şi va aştept cu ideile şi problemele voastre, care sunt de fapt şi ale mele. V-am promis 8 ore de audienta saptamanal. Sunt mult mai multe. Toate portile primariei va sunt deschise. Cele 16 puncte din angajamentul facut inainte de preluarea mandatului sunt nevoile voastre, şi nu am facut decat sa le redau sub o nota graduala. Deja primele 5, le-am solutionat. Celelalte sunt demarate sau se afla in faze pregatitoare.  Ajutorul vostru este esential. Numai impreuna, aşa cum am pornit la drum, vom depaşi toate obstacolele.

 Au existat alte criterii de acordare a locuintelor de la ANL, şi reale, şi mai strambe, şi poate preferentiale. Foarte curand, pana la sfarşitul anului, 55 de giurgiuveni se vor muta in case noi. Este pentru prima data cand acestea sunt repartizate pe drept. Am dispus sa fie filmate vechile locuinte, in care solicitantii au stat. Transparenta! Aceasta este cea mai noua lege pe care ne-am impus-o. Va promit ca pana in toamna anului ce vine, vom bucura inca 120 de familii.

 Gestul unei persoane care imi este prieten de o viata, acela de a se retrage din cursa candidaturii la primarie, in favoarea mea, m-a mişcat. Am spus atunci ca il voi sprijini pana la capat. M-am tinut de cuvant. Am facut-o cu speranta de mai bine. Voi ati inteles mesajul meu şi sunt mandru ca, din nou, am gandit impreuna, la fel. Deputatul Florian Nicolae ne va sprijini pentru a putea dezvolta oraşul. Ii urez succes in noua sa cariera politica.

 Dragi giurgiuveni,

Suntem creştini.

Acum in preajma sarbatorilor de iarna sa lasam deoparte ura şi supararile. Sa ne ajute Dumnezeu prin harul sau, sa coboare asupra noastra  binecuvantarea Sa, sa ne dea sanatate şi sa ne lumineze gandurile de bine, putere de munca şi intelepciunea de care avem atata nevoie, pentru a prospera. Nu manati de dorinte deşarte de inavutire, ci cu speranta unui trai decent şi plin de bucurii.

 

Va multumesc şi va doresc La Multi Ani!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Polițiștii din Măgurele au reușit să destructureze o grupare infracțională specializată în furturi din societăți comerciale și din imobile aflate în construcție

Gruparea infracțională specializată în furturi din societăți comerciale și din imobile aflate în construcție, din orașul Măgurele, a fost...

Alte articole din aceasta categorie