Membrii Harley Owners Group Romania au fost prezenti la Calarasi

Cele mai citite

Membrii Harley Owners Group (HOG) Romania s-au intalnit sambata cu prefectul judetului Calarasi, Emil Musat pentru a pune in discutie posibilitatea organizarii motociclistilor din judet in cadrul unui club sau asociatii cu personalitate juridica.
„Tin foarte mult la consolidarea societatii civile calarasene, insa nu putem vorbi despre o societate civila completa fara reprezentanti ai intereselor motociclistilor calaraseni. De aceea consider ca organizarea pasionatilor de motoare intr-un club sau asociatie este o necesitate la acest moment in judetul Calarasi. Am folosit acest prilej al intalnirii cu membri ai HOG Romania pentru a insista in vederea realizarii acestei dorinte. Mi-a facut o deosebita placere si sa-i primesc si sa-i vad mergand cu motocicletele lor, adevarate bijuterii, pe strazile Calarasiului“, a declarat, sambata, pentru AGERPRES, prefectul judetului Calarasi, Emil Musat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Madeira, perla Atlanticului

Insula Madeira, situată în mijlocul Oceanului Atlantic, se remarcă prin peisajele sale spectaculoase, istoria bogată și atmosfera relaxată. Acest...

Alte articole din aceasta categorie