Membri ai Organizatiei de tineret a UNPR din municipiul Calarasi au trecut la PSD

Cele mai citite

Mai multi membri ai organizatiei de tineret a UNPR din municipiul Calarasi au trecut la PSD, nemultumiti de faptul ca nu sunt reprezentanti pe listele consilierilor locali la alegerile din iunie.
„Organizatia de tineret UNPR Calarasi numara undeva la 560 de membri. Am vorbit cu 200 de persoane si toti au spus ca imi sunt alaturi si vor sa mearga cu mine, inclusiv Biroul Permanent. (…) Ca presedinte al organizatiei de tineret trebuie sa iau atitudine si am responsabilitatea tinerilor care m-au investit in aceasta functie. Deoarece nu suntem reprezentati si nu ni se da o sansa, deoarece partidul se adreseaza tinerilor, iar noi nu suntem reprezentati am decis sa demisionam si sa venim intr-un partid care promoveaza tinerii, care se gandeste la viitorul acestei comunitati. De aceea am ales PSD-ul”, a spus presedintele demisionar al organizatiei de tineret a UNPR din municipiul Calarasi, Adrian Ilie, intr-o conferinta de presa sustinuta miercuri la sediul organizatiei PSD Calarasi.
Acesta a mentionat ca a venit ‘intr-un partid in care tinerii sunt scosi in fata, in care tinerii candideaza, in care tinerii sunt pretuiti’.
La randul sau, presedintele organizatiei de tineret a PSD Calarasi, Sergiu Manole, a declarat ca tinerii progresisti sunt bineveniti in partid.
„Vom munci impreuna si sunt sigur ca e un castig foarte important pentru noi si o lovitura pentru viitorul fost primar Nicolae Dragu”, a spus Sergiu Manole.
Nicolae Dragu este presedintele organizatiei judetene a UNPR Calarasi, dar si candidatul Aliantei Popular Crestine (PDL-UNPR-PNTCD) la primaria municipiului Calarasi.

Ultimele articole

Simona Bucura-Oprescu, ministrul Muncii: „Există bani de pensii! TUTUROR PENSIONARILOR LE TRANSMIIT SĂ AIBĂ ÎNCREDERE ÎN NOI!”

Ministrul Muncii și Solidarității Sociale, Simona Bucura-Oprescu, a asigurat joi seara, în județul Maramureș, că Legea pensiilor este sustenabilă,...

Florin Homorean, fostul prefect al Oltului: “Așa cum un om știe să-și prețuiască mâna stângă atunci când dreapta i-a amorțit, la fel prețuiesc și...

Ieri în campanie la PNL, azi "în genunchi" la PSD… După zece ani în care a fost dedicat PNL, Florin...

Premierul Ciolacu și ministrul Sorin Grindeanu au verificat lucrările de la șantierul obiectivului de investiții Autostrada Pitești-Sibiu, Secțiunea 4

În această dimineață, premierul Marcel Ciolacu împreună cu Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu au efectuat o vizită de lucru în...

Semnal Magazin

Curiozități, călătorii, istorie

Ultimele articole din județ