Membri ai clanului Taganu, arestati preventiv pentru trafic de persoane

Cele mai citite

Seful clanului Taganu, Vlad Costel, sotia si fiul acestuia si alti doi inculpati au fost arestati preventiv miercuri de Tribunalul Calarasi pe o perioada de 29 de zile pentru savarsirea infractiunii de trafic de persoane.
„La solicitarea structurii DIICOT – Biroul Calarasi, Tribunalul a dispus arestarea preventiva pe o perioada de 29 de zile a inculpatilor Vlad Costel, Vlad Gherghina sotie, Vlad Doru fiul, Mustatea Puiu si numitul Ciubotaru Nelu pentru comiterea infractiunii de trafic de persoane“, a declarat, pentru AGERPRES, purtatorul de cuvant al Tribunalului Calarasi, judecator Gabriela Tanase.
Potrivit acesteia, procurorii DIICOT au solicitat arestarea si a altor inculpati din acest dosar, dar acest lucru nu s-a efectuat miercuri deoarece a fost necesara citarea acestora la domiciliu.
Vlad Costel zis Taganu este cunoscut atat in tara, cat si in strainatate cu antecedente penale, fiind cercetat pentru savarsirea mai multor infractiuni printre care si cele pentru care miercuri s-a luat masura arestarii preventive.

Ultimele articole

Cinci traficanți de droguri din Argeș – “CĂLCAȚI” DE MASCAȚI!

VINDEAU drogurile inclusiv elevilor de liceu cu sume cuprinse între 25-500 lei DIICOT afirmă că la data de 03.11.a.c., procurorii...

Percheziţii în Constanţa şi Călăraşi, la evazionişti în domeniul comerţului cu cereale

Procurorii DIICOT şi ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul SCCO Porturi Maritime efectuează miercuri opt percheziţii pe raza municipiului Constanţa şi a judeţului Călăraşi, la locuinţele membrilor unei grupări, specializată în evaziune fiscală şi spălare de bani în domeniul comerţului cu produse cerealiere, prejudiciul fiind de 1 milion de euro.

Membri ai clanului „Ivan“ din Ilfov, trimişi în judecată pentru furt de combustibil

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu au trimis în judecată 18 membri ai clanului „Ivan“ din Ilfov, dintre...

Semnal Magazin

Curiozități, călătorii, istorie

Ultimele articole din județ