Medic de familie, din Potcoava, mort din cauza COVID-19

Date:

Un medic de familie care îşi desfăşura activitatea în oraşul Potcoava, de peste 30 de ani, a decedat, marți seară, în urma infectării cu noul coronavirus. Acesta este primul deces în rândul medicilor de familie din judeţul Olt.

Alexandra Ţenescu avea 65 ani și s-a stins din viaţă pe patul de spital de la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Slatina, acolo unde era internată de câteva zile.

Celălalt medic de familie din oraş, care îşi desfăşura activitatea în dispensarul din localitate a fost, de asemenea, testat pozitiv şi internat la Spitalul Municipal Caracal, cu evoluţie favorabilă. Din păcate, în momentul acesta, pacienţii din oraş nu pot apela la servicii medicale.

„Dispensarul din oraş este închis, pentru că şi celălalt medic de familie, domnişoara Ghiţescu, este internată la Caracal, fiind confirmată pozitiv. Asistenta doamnei doctor Ţenescu se află în izolare. Am vorbit la Casa de Asigurări de Sănătate să încercăm să găsim soluţii pentru aducerea în oraş a unui medic de familie”, a precizat primarul din oraşul Potcoava, Emanuel Enăchioaia.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Abonare

Popular

More like this
Related

PUZ – „CENTRU LOGISTIC DEPOZITARE STICLĂ REALIZAT ÎN TREI ETAPE”

Având în vedere prevederile Legii 52/2003 privind transparența decizională...

Anunţ public privind depunerea solicitării de emitere a Acordului de Mediu

Anunţ public privind depunerea solicitării de emitere a Acordului...

PUZ- S.C. SKELA INDUSTRIES S.R.L. si Profil Trade

Având în vedere prevederile Legii 52/2003 privind transparența decizională...