Medic de familie, din Potcoava, mort din cauza COVID-19

Medic de familie, din Potcoava, mort din cauza COVID-19

Un medic de familie care îşi desfăşura activitatea în oraşul Potcoava, de peste 30 de ani, a decedat, marți seară, în urma infectării cu noul coronavirus. Acesta este primul deces în rândul medicilor de familie din judeţul Olt.

Alexandra Ţenescu avea 65 ani și s-a stins din viaţă pe patul de spital de la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Slatina, acolo unde era internată de câteva zile.

Celălalt medic de familie din oraş, care îşi desfăşura activitatea în dispensarul din localitate a fost, de asemenea, testat pozitiv şi internat la Spitalul Municipal Caracal, cu evoluţie favorabilă. Din păcate, în momentul acesta, pacienţii din oraş nu pot apela la servicii medicale.

„Dispensarul din oraş este închis, pentru că şi celălalt medic de familie, domnişoara Ghiţescu, este internată la Caracal, fiind confirmată pozitiv. Asistenta doamnei doctor Ţenescu se află în izolare. Am vorbit la Casa de Asigurări de Sănătate să încercăm să găsim soluţii pentru aducerea în oraş a unui medic de familie”, a precizat primarul din oraşul Potcoava, Emanuel Enăchioaia.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.