McDonald’s a deschis primul restaurant din Târgoviște

McDonald’s a deschis primul restaurant din Târgoviște

Premier Restaurants România, operatorul lanţului de restaurante McDonald’s, a deschis marţi, 15 decembrie, primul restaurant McDonald’s din Târgovişte. Acesta este cel de-al 87-lea restaurant din România, care a fost inaugurat după o investiţie de peste un milion de euro.

”Premier Restaurants România, operatorul lanțului de restaurante McDonald’s la nivel local, continuă investițiile în dezvoltarea rețelei și deschide astăzi, cel de-al 87-lea restaurant din România. Restaurantul este primul McDonald’s din județul Dâmbovița și se deschide în urma unei investiții de 5,8 milioane de lei. Noul restaurant tip Drive-Thru integrează cea mai nouă tehnologie McDonald’s și creează 70 de locuri de muncă pentru comunitatea locală”, arată compania.

Restaurantul de pe bulevardul I.C Brătianu, numărul 13C, dispune de 97 de locuri în interior, 64 de locuri pe terasă, și o cafenea McCafé, unde oaspeții se pot bucura de oferta bogată de cafele de calitate superioară și de deserturi delicioase.

”Ne bucurăm să deschidem primul restaurant din Târgovişte şi să fim mai aproape de comunitatea din judeţul Dâmboviţa. Cu această inaugurare, finalizăm planul de extindere al reţelei de restaurante în 2020, un an în care am continuat să investim în digitalizare, în extinderea serviciului McDelivery şi în siguranţa restaurantelor noastre”, a declarat Paul Drăgan, director general Premier Restaurants România.

Toate restaurantele McDonald’s din România respectă măsurile Siguranță+, angajații sunt echipați cu mănuși și măști de protecție, toate suprafețele sunt dezinfectate de mai multe ori pe zi, clienții au acces la soluții dezinfectante, sunt încurajați să plătească cu cardul și să respecte toate măsurile de distanțare fizică.

Restaurantul funcționează între orele 7.00 – 21.00, iar clienții pot comanda produsele preferate în restaurant, la pachet, la McDrive sau direct din confortul casei lor prin McDelivery.

Premier Restaurants România operează restaurantele McDonald’s în România. McDonald’s este lider al pieței restaurantelor, cu 87 de restaurante în 27 de orașe, dintre care 42 restaurante cu McDrive și 42 de cafenele McCafé. Până în prezent, compania a investit peste 800 milioane de lei în România și are o echipă de 5.500 de angajați.

Leave a Reply

Your email address will not be published.