Material lemnos gasit fara documente

Data:

Masinile care transporta lemne la control
Masinile care transporta lemne la control

Politistii din cadrul Postului de politie Tisau, impreuna cu reprezentanti ai Ocolului Silvic Tisau au actionat pe raza de competenta pe linia prevenirii si combaterii ilegalitatilor silvice.

Echipele mixte de control care au actionat pe DJ 100 H au oprit pentru control 12 autovehicule incarcate cu lemne, conducatorilor auto fiindu-le solicitate atat actele personale si ale masinilor, cat si documentele ce trebuie sa insoteasca astfel de transporturi. Totodata, au fost oprite pentru verificari si atelajele care transportau lemne, doi localnici de 51, respectiv 68 de ani fiind sanctionati contraventional conform Legii nr.171/2010 privind stabilirea si sanctionarea contraventiilor silvice pentru ca nu avut acte de proveninta pentru lemnele transportate, aproximativ 1,5 mc.

In total, au fost aplicate trei sanctiuni contraventionale, valoarea amenzilor fiind de peste 4.000 de lei. Materialul lemnos gasit fara documente a fost confiscat si predat reprezentantilor Ocolului Silvic Tisau.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Share articol:

Ultimele articole

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Articole asemanatoare
SEMNAL

Biblioteca Metropolitană București – Sediul Central “ Mihail Sadoveanu”

Sediul principal, Biblioteca Mihail Sadoveanu, reprezintă unul dintre cele...

Ultimele zile din Bucharest Opera Festival – All Puccini Edition

Ultimele patru zile ale Bucharest Opera Festival – All...

Spectacolul lectură „Citește-mă!” va avea loc pe 17 iunie 2024, la Teatrul PODUL

În perioada mai-iunie s-a desfășurat programul educațional „Citește-mă!” –...

Lacul Negru, un refugiu de liniște în inima județului Buzău

Lacul Negru, situat în județul Buzău, este un exemplu...