Măsuri de ordine pe timpul Campionatului Mondial de Enduro

Cele mai citite

Peste 300 de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Buzău, alături de efective ale Poliţiei şi Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, vor asigura măsurile de ordine în contextul organizării Campionatului Mondial de Enduro, care va avea loc în perioada 15-16 iunie, în judeţul Buzău.

enduro
Pe timpul desfăşurării competiţiei, jandarmii vor acţiona pentru: asigurarea măsurilor de ordine şi siguranţă publică în zonele de desfăşurare a etapelor Campionatului; asigurarea protecţiei sportivilor şi oficialilor pe toată durata competiţiei; asigurarea măsurilor de ordine publică pe timpul afluirii/defluirii sportivilor, delegaţiilor, staff-urilor şi spectatorilor.

De asemenea, echipaje de intervenţie ale Jandarmeriei montane vor acţiona în zonele greu accesibile, dacă situaţia o impune, pe timpul probelor speciale care se vor desfăşura în localitatea Sărata Monteoru.

Având în vedere importanţa acestui eveniment, Jandarmeria Buzău recomandă participanţilor: să respecte indicaţiile forţelor de ordine; să respecte traseele de deplasare şi locurile de dispunere stabilite de către organizator cu ocazia acestui eveniment.

În cazul în care sunt victime ale unor fapte antisociale sau observă producerea unor astfel de fapte, cetăţenii se pot adresa direct jandarmilor aflaţi în dispozitivele de ordine publică sau pot solicita sprijin la numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Doi soți din Fetești au suferit răni grave, după ce au alunecat zeci de metri pe zăpadă, pe Valea Caraimanului din Bucegi

Un cuplu din Feteşti se afla sâmbătă într-o excursie montană împreună cu fiul lor, când au suferit un accident...

Alte articole din aceasta categorie