Măsuri de executare silită

Cele mai citite

În luna mai, 2013, inspectorii din cadrul Direcţiei Generale a Finanţelor Publice Ialomiţa au întreprins, pe linia colectării veniturilor bugetare, mai multe măsuri de executare silita.

bani

S-a emis un număr de peste 1.250 de somaţii în valoare totală de aproximativ 11,35 milioane lei, din care s-a încasat aproape 5,17 milioane lei; au fost înfiinţate un număr de 3.061 popriri bancare în valoare totală de aproape 35,83 milioane lei, din care s-au încasat aproximativ 2,91 milioane lei; s-au înfiinţat un număr de 138 popriri la terţi în valoare totală de circa 3,14 milioane lei, din care s-au încasat 0,27 milioane lei; au fost aplicate sechestre la 19 bunuri mobile în valoare de aproximativ 2,08 milioane lei; au fost aplicate sechestre 4 bunuri imobil în valoare de aproape 1,93 milioane lei. De asemenea, au fost 5 cazuri de atragere a răspunderii în solidar, a administratorilor societăţilor aflate în insolvenţă, în valoare totală de peste 0,60 milioane lei.

Tot în această perioadă au fost organizate 4 licitaţii de vânzare a bunurilor sechestrate. Prin măsurile de executare silită s-au încasat 8,34 milioane lei, ceea ce reprezintă 19,31% din totalul încasărilor la bugetul general consolidat, iar prin plată voluntară prin conformarea contribuabililor la plata obligaţiilor curente, declarate în luna în curs, s-au încasat aproximativ 34,88 milioane lei .

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Energia întunecată, una din marile enigme ale universului

Energia întunecată este o forță misterioasă care pare să impingă galaxiile în departare unul de celălalt și care reprezintă...

Alte articole din aceasta categorie

- Advertisement -spot_img