Maşină a Poliţiei Chitila, implicată într-un accident pe centura Capitalei

accident ChitilaO maşină a Poliţiei Chitila a fost implicată în accidentul care a avut loc, duminică dimineaţă, pe centura Capitalei, în urma căruia au fost rănite cinci persoane, aceasta intrând în coliziune cu un autoturism care a ajuns pe contrasens şi s-a ciocnit frontal cu un altul.
Maşina de poliţie în care se afla un agent nu se deplasa în misiune şi nu avea semnalele în funcţiune, a precizat pentru MEDIAFAX Cătălina Margu, reprezentanta Inspectoratului de Poliţie Ilfov.
Autoturismul Logan a intrat în coliziune cu o altă maşină, care a ajuns astfel pe sens opus şi s-a ciocnit frontal cu un alt autoturism.
Cercetările la faţa locului nu s-au finalizat pentru a se stabili cine poartă vina producerii accidentului, a mai precizat Margu.
Accidentul s-a produs pe centura Capitalei, la intersecţie cu Şoseaua Rudeni.
Cinci persoane, care se aflau în cele două autoturisme care s-au ciocnit frontal, au ajuns la spital, având lovituri, dar nefiind în stare gravă, a declarat pentru MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Ilfov Simion Petruş.
Trei echipaje de prim ajutor şi un elicopter SMURD, alături de o a autospecială de stingere şi un echipaj de descarcerare, au intervenit la locul accidentului.
În cele două autoturisme se aflau şase persoane, dar una a refuzat transportul la spital. Două femei cu doi copii au fost duşi la spital cu ambulanţele şi un bărbat a fost preluat de elicopterul SMURD.

Leave a Reply

Your email address will not be published.