Marius Stan îl acuză pe Dan Adamescu de devalizarea clubului Oţelul Galaţi

Cele mai citite

Marius-StanPrimarul oraşului Galaţi şi fostul preşedinte al clubului de fotbal Oţelul, Marius Stan, a vorbit în direct la Dolce Sport despre problemele de la Oţelul Galaţi. Dan Adamescu, supranumit „miliardarul fără chip“, este acuzat ca devalizat Oţelul Galaţi, echipa pe care o patronează.
„Acum un an au preluat clubul cu 7.000.000 de euro şi după un singur an îl aduci în insolvenţă, asta demonstrează că nu ai niciun gând bun în acest club, au fost doar interesaţi de banii de acolo. Păcat de averea şi de tot ce are patronul. Noi ne-am descurcat cu bani foarte puţini, şi ne-am descurcat foarte bine. Rămâne de stabilit de către alţii cât de legale au fost plăţile făcute din contul clubului către alte societăţi“, a spus Marius Stan la Dolce Sport.
Primarul Galaţiului şi fostul preşedinte al clublui avea un plan de redresare a clubului Oţelul, însă totul a picat în momentul în care a părăsit echipa de la mal de Dunăre.
„Un club modest aşa cum a fost, se pare că atunci când au apărut bani mulţi au fost un blestem. Eu dacă rămâneam la club aveam un proiect care ţinea clubul într-o independenţă totală de surse financiare. Aveam o investiţie din jumătate din banii de la UEFA în hidrocentrale, investiţii care făceau clubul să trăiască independent pentru tot restul vieţii“, a mai spus Marius Stan.
Acţionarul majoritar al Oţelului Galaţi, o firmă controlată de miliardarul Dan Adamescu, a solicitat Tribunalului Bucureşti intrarea în insolvenţă.
Demn de remarcat este faptul că, în urmă cu doi ani, gălăţenii au încasat aproximativ 20 de milioane de euro din partea UEFA ca urmare a participării în Liga Campionilor.
Acum echipa are conturile blocate de Fisc, a fost instituit sechestru asigurator pe drepturile federative ale jucătorilor şi sunt şanse mari să se declanşeze procedurile intrării în insolvenţă.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Graham Young, otrăvitorul cu ceai

Graham Young a fost un criminal în serie care a fost cunoscut pentru modul în care și-a otrăvit familia...

Alte articole din aceasta categorie

- Advertisement -spot_img