Marin Antonescu răspunde acuzaţiilor lansate de liderii social-democraţi-„Le transmit un semnal colegial celor de la PSD: nu e productiv să minţi“

Recentele atacuri lansate de liderii PSD Dâmboviţa împotriva conducerii administraţiei judeţene sunt taxate aspru de către democrat-liberalii dâmboviţeni, care cataloghează drept minciuni sfruntate remarcile liderilor social-democraţi.

Ori cei din PSD nu ştiu
să pornească un calculator,
ori îşi fac „o profesiune
de credinţă din a minţi“

Vicepreşedintele PD-L Dâmboviţa şi, în acelaşi timp, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean, Marin Antonescu, crede că „strategia“ Partidului Social Democrat este una perdantă atâta vreme cât se bazează pe propagarea gălăgioasă a unor neadevăruri:
„Ai spune că PSD se află în situaţia cetăţeanului care trece prin faţa Consiliului Judeţean şi n-are posibilitatea să se informeze despre activitatea acestui organ administrativ. Numai că şi dacă ar fi în situaţia respectivă, tot ar avea posibilitatea, uitându-se pe internet. Aşa că, în cadrul luărilor de poziţie gen conferinţe de presă sau exprimări de orice tip, ar trebui să evite să facă dovada necunoaşterii modului în care se porneşte un calculator sau se accesează o pagină. Prin urmare, dacă ştii toate astea şi faci afirmaţii contrare, înseamnă că-ţi faci o profesiune de credinţă din a minţi. Eu transmit un semnal colegial către PSD: nu e productiv să minţi, dar dacă o faci, poţi măcar să laşi impresia că o faci din greşeală, din necunoaştere. Numai că în această necunoaştere eu nu mai cred“, a declarat Antonescu.

„Preocuparea PSD este
de a împinge extrem de multă
energie în trompetă“

Vicele „portocaliu“ a găsit şi motivul acestor critici înteţite împotriva conducerii administraţiei judeţene: social-democraţii vor să maximizeze rezultatul alegerilor europarlamentare, acoperind neimplicarea administrativă cu o euforie gălăgioasă:
„După alegerile europarlamentare există o anumită excitaţie politică la PSD, pe care, până la un punct, o putem înţelege. De unde însă atâtea atacuri? Pentru că există această preocupare de a împinge extrem de multă energie în trompetă şi ce-o mai rămâne, dac-o mai rămâne ceva, spre implicarea administrativă (…) Invităm PSD la mai multă prudenţă“.(D.P)

Leave a Reply

Your email address will not be published.