Marian Hoinaru a demisionat din funcţia de secretar de stat

Cele mai citite

Alin Radu
Alin Radu
Dupa doi ani petrecuti in presa centrala (Prima TV si Evenimentul Zilei) am fondat reteaua de publicatii locale "Semnal". Astfel, in 2002 aparea ziarul Semnal in judetele Ialomita si Calarasi. Ulterior in portofoliul Grupului de Presa Semnal s-au mai adaugat si alte publicatii locale in judetele: Ilfov, Giurgiu, Dambovita, Prahova, Buzau, Arges si Olt. Cred cu tarie ca presa este cu adevarat cea de-a patra putere in stat. Conditia primordiala este sa fie presa adevarata. Sau asa cum imi place sa spun: "Presa trebuie sa serveasca cetatenii, nu guvernantii!"

investitura prefect (12)Premierul Emil Boc a semnat, joi, 8 octombrie, o serie de decizii privind diverse numiri la ANRP, ANRM, Agenţia pentru Romi, MT şi MS. Printre acestea, primul-ministru a semnat şi decizia pentru eliberarea lui Marian Hoinaru, vicepreşedinte al PD-L, din funcţia de secretar de stat la Ministerul Agriculturii, Pădurilor şi Dezvoltării Rurale.
„Având în vedere cererea de demisie a domnului Marian Hoinaru, înregistrată la Cabinetul Primului-Ministru cu nr. 5/E.B./198 din 6 octombrie 2009, în temeiul art. 15 lit. d). şi al art. 19 din Legea nr. 90/2001 privind organizarea şi funcţionarea Guvernului României şi a ministerelor, cu modificările şi completările ulterioare, primul-ministru emite prezenta decizie: Pe data intrării în vigoare a prezentei decizii, domnul Marian Hoinaru se eliberează din funcţia de secretar de stat la Ministerul Agriculturii, Pădurilor şi Dezvoltării Rurale“, se arată în documentul publicat în Monitorul Oficial.
Potrivit unor zvonuri, Marian Hoinaru ar fi demisionat din această funcţie pentru ca, în curând, să fie numit ministru interimar al Agriculturii. Alte zvonuri nu sunt chiar atât de bune… Aşteptăm, însă, o poziţie oficială a domnului Hoinaru privind motivele acestei demisii neaşteptate. O altă veste este aceea că „traseistul“ fost subprefect de Ialomiţa, Cristian Bitea, şi-a găsit loc tot prin Instituţia Prefectului, dar în Bihor, unde l-a înlocuit pe subprefectul Nicu-Silviu Odobasianu, ejectat din prefectură pentru că era susţinut de social-democraţi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Graham Young, otrăvitorul cu ceai

Graham Young a fost un criminal în serie care a fost cunoscut pentru modul în care și-a otrăvit familia...

Alte articole din aceasta categorie

- Advertisement -spot_img