Marian Bălan, coordonatorul campaniei lui Sorin Oprescu:”Echipa de la Călăraşi este una dintre cele mai bune”

Data:

Joi, 15 octombrie, o parte dintre reprezentanţii Comitetului de sprijin al candidatului la prezidenţiale Sorin Oprescu au organizat prima conferinţă de presă.art_126560_1
Marian Bălan, fost deputat şi prefect de Ialomiţa (PSD), actualmente coordonatorul Comitetelor din Călăraşi şi Ialomiţa, şi-a prezentat echipa care se va ocupa de susţinerea candidaturii lui Sorin Oprescu la preşedinţia României. Preşedinta comitetului de la Călăraşi este Olguţa Badea. Din echipă mai fac parte Denisa Naghen, Alexandra Vasile, Toma Gheorghe, Alexandru Oblu, Lucian Constantinescu, Dumitru Măncilă şi Florin Aparaschivei. În cadrul conferinţei de presă, fostul prefect de Ialomiţa în mandatul 2000-2004 a vorbit despre recenta demisie din PSD, despre relaţia de prietenie pe care o are cu Oprescu de mai bine 15 ani şi susţinerea lui pentru preşedinţie, despre susţinătorii lui Oprescu şi, nu în ultimul rând despre ţinta alegerilor. Astfel, Bălan a precizat: „Ne-am propus ca ţintă un procent cuprins 22-24% pentru candidatul Sorin Oprescu. Sper să realizăm ceea ce ne-am propus, pentru că am văzut şi întâlnit oameni care au venit de bună voie către noi. Avem susţinători din toate categoriile socio-profesionale, de la medici, profesori, economişti până la muncitori. marian balan
Până în momentul de faţă, la Călăraşi am reuşit să strângem 11.000 de semnături mai multe decât la Ialomiţa“, a spus Bălan, care nu a ezitat să laude, chiar, echipa de la Călăraşi. „Echipa de la Călăraşi pot să spun că este una dintre cele mai bune. Sunt foarte bine organizaţi şi foarte dornici să muncească pentru un scop precis“, a mai spus fostul prefect. În perioada imediat următoare, Comitetul de sprijin al doctorului Sorin Oprescu a gândit organizarea mai multor evenimente în care se va prezenta programul de campanie al aspirantului la Cotroceni, iar tinerii susţinători ai lui Oprescu să se delecteze la clubul Energy.
Marga Culea

Alin Radu
Alin Radu
Dupa doi ani petrecuti in presa centrala (Prima TV si Evenimentul Zilei) am fondat reteaua de publicatii locale "Semnal". Astfel, in 2002 aparea ziarul Semnal in judetele Ialomita si Calarasi. Ulterior in portofoliul Grupului de Presa Semnal s-au mai adaugat si alte publicatii locale in judetele: Ilfov, Giurgiu, Dambovita, Prahova, Buzau, Arges si Olt. Cred cu tarie ca presa este cu adevarat cea de-a patra putere in stat. Conditia primordiala este sa fie presa adevarata. Sau asa cum imi place sa spun: "Presa trebuie sa serveasca cetatenii, nu guvernantii!"

1 COMENTARIU

  1. Cel care a plimbat macheta Centurii Supraterane a Bucurestiului pe la toate televiziunile este unul si acelasi cu declamatorul sintagmei “Nu candidez la presedintie; am o datorie edilitara fata de cei ce m-au ales”. E tot cel care a spus, timp de patru luni, ca Pasajul Basarab va fi innaugurat la 1 Decembrie 2009. Acum incearca, in judetele Ialomita si Calarasi, un schimb de experienta pentru ruralizarea urbana; pe pajistile din jurul Bucurestiului, in Parcul Tineretului, pe gazonul stadionului “Faur”, peste drum de magazinul Cora-Pantelimon pasc sute de oi si vaci, adaptate la “Capitala Metropolitana”, cum ii place sa o numeasca profesorul-doctor cu halat gri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Share articol:

Ultimele articole

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Articole asemanatoare
SEMNAL

Luni se deschide porțiunea de autostradă dintre Glina și Vidra

Din 15 aprilie, începând cu ora 14:00, o nouă...

Un urs a fost observat în localitatea Ciolpani

Sâmbătă dimineață, locuitorii din Ciolpani și Snagov, au primit...