Un mare miting aerian la Banesti, in judetul Prahova: Miting de Aviatiune, 6 august 2011

Cele mai citite

Sambata, 6 august 2011, va avea loc marele Miting de Aviatiune din judetul Prahova, organizat, pentru prima data pe campul de zbor de la Banesti, de catre Iacarii Acrobati.
Cu incepere de la orele 15:00, multimea prezenta la miting va urmari zboruri de maiestrie si acrobatie aeriana ale inegalabililor piloti de aeroplan si de planor precum si ale parasutistilor.
Intocmai ca pe vremuri, vestitii piloti Iacarii Acrobati vor oferi publicului spectaculoase demonstratii de zbor, alaturi de antrenatii piloti ai Aeroclubului Romaniei si Regional Air Services, indraznetii parasutisti TNT Brothers si ceilalti invitati.
Invitatul special al Mitingului de Aviatiune este campionul mondial de acrobatie freestyle, lituanianul Jurgis Kairys, care va prezenta senzationale numere de acrobatie.
Masinile de zburat vor zbarnaii deasupra terenului de zbor de la Banesti, parasutisti vor cobori din cer, planoare vor aluneca tacut in aer si aerostatele vor pluti elegant deasupra capetelor noastre. Motoparapantele si aeromodelele vor completa meniul aerian al zilei.
Mitingul de Aviatiune de la Banesti este unul din cele mai provocatoare spectacole aeriene organizate in Romania. Temerari si renumiti aviatori se vor avanta in aer cu masinile lor zburatoare intr-o inedita si originala manifestare de propaganda aeriana ce are ca fundal Muntii Carpati.
Pe aerodromul Banesti, spectacolul este cu totul special! Programul complet al mitingului poate fi consultat pe Internet, la www.aviatiunea.ro.

Parteneri organizare: Iacarii Acrobati, CONAIR, Asociatia „Aripi Romanesti”, Fundatia Aerospatiala Romana, Asociatia Romana pentru Istoria si Propaganda Aeronauticii, DRAPER – Stefanclayt, Astra Asigurari, All Electrics Group, Regional Air Services, Aeroclubul Romaniei.

Partener media principal: SEMNAL Media Group
Parteneri media: Radio PRAHOVA, ObservatorulPH.ro

Evenimentul este organizat cu sprijinul Primariei Banesti.
Pentru mai multe detalii va rugam sa contactati:

Magdalena Rasnoveanu – Asistent Comunicare si Relatii Publice
Asociatia “Aripi Romanesti”
Telefon: +4 0734.101.887
E-mail: pr @ aripiromanesti.ro
Web: http://www.aripiromanesti.ro

Ultimele articole

Promovabilitate sub 50% şi doar două medii de 10 pentru elevii călărăşeni la bacalaureat

Potrivit datelor centralizate de Inspectoratul Şcolar Judeţean Călăraşi, la examenul de bacalaureat s-au înscris 2.301 elevi, fiind prezenţi 2.022....

Judeţul Ilfov are cel mai mic procent de promovare a examenului de bacalaureat

Ministerul Educaţiei Naţionale a centralizat, până duminică, ora 21.30, 98,3% din datele privind promovarea, Bacalaureatului 2013, sesiunea iunie-iulie. Procentul total...

„Rablele“ din Ialomiţa rămân pe şosele

Administraţia Fondului pentru Mediu nu a mai distribuit nici un tichet în judeţ. Judeţul Ialomiţa nu a primit niciun tichet...

Semnal Magazin

Curiozități, călătorii, istorie

Ultimele articole din județ