Managerul Spitalului Judetean de Urgenta Giurgiu, dr. Mihai Petre: Prin blocarea bugetului de catre prefect, Spitalul Judetean poate pierde aparatura moderna de ultima generatie

Cele mai citite

Gelu Brebenel
Gelu Brebenel
Giurgiuvean. Jurnalist din 1993. Am lucrat în presa scrisă, la radio Giurgiu şi Televiziunea Giurgiu, acum Valahia Tv. Membru al UZP din 1996. Coautor a două volume istorice şi autor al unui volum de interviuri.

Un aparat de radiologie ortopedica cu brat mobil, un computer tomograf si un aparat de rezonanta magneto-nucleara (RMN), achizitionate in urma cu circa sase luni de Spitalul Judetean de Urgenta Giurgiu, vor fi date in exploatare, a declarat recent managerul Spitalului, dr. Mihai Petre.

            „In mod normal, in urmatoarele trei luni urmeaza ca acestea sa fie puse in functiune. Pana atunci mai avem de obtinut avize si autorizatii si de efectuat trei sedinte de training cu personalul care le va deservi. Nu este o chestiune birocratica, peste tot in lume dureaza luni de zile pana se primesc avizele pentru folosirea unor astfel de aparate. Important este ca avem medici care sa se specializeze in aceste domenii”, spune managerul SJU Giurgiu.

In alta ordine a prioritatilor,  doctorul Mihai Petre s-a aratat ingrijorat de blocarea, prin atacare de catre Prefect, a bugetului propriu al Consiliului Judetean. „Daca nu achitam ratele la leasing, care depasesc doua miliarde de lei vechi lunar, riscam sa ramanem fara aparatura, dar speram sa nu se ajunga in aceasta situatie”,  a avertizat dr. Mihai Petre.

Ultimele articole

GIURGIU: Spitalul Judetean de Urgenta functioneaza sub cod rosu

Spitalul din Giurgiu risca sa-si închida portile pentru ca, prefectul Robert Cristoi a blocat de doua ori Bugetul propriu...

Semnal Magazin

Curiozități, călătorii, istorie

Ultimele articole din județ