Managerul Spitalului Judetean de Urgenta Giurgiu, dr. Mihai Petre: Prin blocarea bugetului de catre prefect, Spitalul Judetean poate pierde aparatura moderna de ultima generatie

Data:

Un aparat de radiologie ortopedica cu brat mobil, un computer tomograf si un aparat de rezonanta magneto-nucleara (RMN), achizitionate in urma cu circa sase luni de Spitalul Judetean de Urgenta Giurgiu, vor fi date in exploatare, a declarat recent managerul Spitalului, dr. Mihai Petre.

            „In mod normal, in urmatoarele trei luni urmeaza ca acestea sa fie puse in functiune. Pana atunci mai avem de obtinut avize si autorizatii si de efectuat trei sedinte de training cu personalul care le va deservi. Nu este o chestiune birocratica, peste tot in lume dureaza luni de zile pana se primesc avizele pentru folosirea unor astfel de aparate. Important este ca avem medici care sa se specializeze in aceste domenii”, spune managerul SJU Giurgiu.

In alta ordine a prioritatilor,  doctorul Mihai Petre s-a aratat ingrijorat de blocarea, prin atacare de catre Prefect, a bugetului propriu al Consiliului Judetean. „Daca nu achitam ratele la leasing, care depasesc doua miliarde de lei vechi lunar, riscam sa ramanem fara aparatura, dar speram sa nu se ajunga in aceasta situatie”,  a avertizat dr. Mihai Petre.

Gelu Brebenel
Gelu Brebenel
Giurgiuvean. Jurnalist din 1993. Am lucrat în presa scrisă, la radio Giurgiu şi Televiziunea Giurgiu, acum Valahia Tv. Membru al UZP din 1996. Coautor a două volume istorice şi autor al unui volum de interviuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Share articol:

Ultimele articole

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Articole asemanatoare
SEMNAL

Biblioteca Metropolitană București – Sediul Central “ Mihail Sadoveanu”

Sediul principal, Biblioteca Mihail Sadoveanu, reprezintă unul dintre cele...

Ultimele zile din Bucharest Opera Festival – All Puccini Edition

Ultimele patru zile ale Bucharest Opera Festival – All...

Spectacolul lectură „Citește-mă!” va avea loc pe 17 iunie 2024, la Teatrul PODUL

În perioada mai-iunie s-a desfășurat programul educațional „Citește-mă!” –...

Lacul Negru, un refugiu de liniște în inima județului Buzău

Lacul Negru, situat în județul Buzău, este un exemplu...