Mai mulţi suspecţi de falsificarea poliţelor RCA şi a vizelor de inspecţie tehnică, în atenţia poliţiştilor prahoveni

perchezitiiPoliţiştii de investigaţii criminale din cadrul I.P.J. Prahova au efectuat zece descinderi la mai multe persoane suspectate că ar fi falsificat documente care atestau efectuarea de poliţe R.C.A. şi vize de inspecţie tehnică periodică, informează un comunicat de presă remis vineri AGERPRES.
Potrivit sursei citate, în dimineaţa zilei de vineri, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul I.P.J. Prahova au efectuat trei percheziţii domiciliare în judeţele Prahova şi Dâmboviţa, la mai mulţi suspecţi de fals şi uz de fals, punând de asemenea, în executare, şapte mandate de aducere.
„Suspecţii sunt bănuiţi că, de la începutul anului 2013 şi până în prezent, ar fi falsificat documente care atestau efectuarea de poliţe R.C.A. şi vize de inspecţie tehnică periodică. În urma percheziţiilor efectuate, au fost ridicate mai multe înscrisuri şi unităţi de calcul. Până în prezent, la sediul I.P.J. Prahova au fost aduse 14 persoane, unele suspectate că ar fi falsificat poliţele şi vizele, iar altele că ar fi beneficiat de respectivele falsuri“, precizează sursa amintită. AGERPRES

Leave a Reply

Your email address will not be published.