Mai mulți pacienți au fost evacuați din Spitalul Orășenesc Sinaia în urma unei degajări de fum

Data:

Duminică dimineață, mai mulți pacienți ai Spitalului Orășenesc Sinaia au fost evacuați din incinta unității sanitare în urma constatării unor degajări ușoare de fum într-unul dintre spații. Echipajele de pompieri chemate la fața locului au identificat un scurtcircuit la un aparat frigorific, care nu a generat flacără. În scurt timp activitatea spitalului și-a reluat cursul normal.

Serviciul de pompieri a fost alertat duminică dimineață, în jurul orei 09:40, printr-un apel la 112, referitor la necesitatea intervenției la Spitalul Orășenesc Sinaia, unde se semnalau degajări de fum. “Imediat, la fața locului au fost trimise 2 autospeciale de stingere, o ambulanță SMURD și, pentru sprijin, două ambulanțe din cadrul SAJ Prahova. Pompierii ajunși la locul incidentului au constatat că la Secția de Transfuzii a avut loc un scurtcircuit electric la o combinație frigorifică, rezultând o emisie ușoară de fum, fără prezența flăcărilor. Echipajele de intervenție au procedat la ventilarea spațiului”, relatează ISU Prahova.

Potrivit informațiilor furnizate, 18 pacienți s-au autoevacuat până la sosirea echipajelor de intervenție. Niciunul dintre pacienți nu a necesitat îngrijiri medicale în urma degajării de fum.

Share articol:

De același autor:

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Citește și:
SEMNAL

Un accident rutier s-a produs sâmbătă între Buzău și Râmnicu Sărat

Un grav accident a avut loc sâmbătă pe DN2,...

Zeci de incendii de vegetație în Argeș

Numărul incendiilor de vegetație din Argeș rămâne ridicat. Au...

Culturile de porumb din Olt sunt afectate în proporție de 80%

Culturile de porumb din judeţul Olt au fost afectate...

Un nou drum va fi construit în Ilfov, cu legătură directă cu Autostrada Soarelui

Autoritățile din Ilfov au anunțat construcția unui nou drum...