Mai multi buzoieni au fost inselati prin telefon

Cele mai citite

Atentie la mesajele si apelurile de la necunoscuti!
Atentie la mesajele si apelurile de la necunoscuti!

Buzoienii continua sa cada in plasa „SMS-ului castigator” sau a persoanelor care se pretind a fi reprezentantii unor firme de telefonie mobila.

La sediul Politiei Municipiului Buzau s-a prezentat o femeie in varsta de 30 de ani din Buzau, care a reclamat ca in urma cu patru zile a fost inselata prin telefon cu suma de 115 euro.

Aceasta a precizat ca in ziua respectiva a fost apelata de un barbat care s-a recomandat a fi reprezentant al unei retele de telefonie mobila si care, sub pretextul de a remedia o eroare de facturare, i-a solicitat sa efectueze mai multe operatiuni de pe telefon.

Dupa ce a urmat cu strictete sfaturile binevoitorului, a constatat ca de fapt a efectuat manevre de reincarcare a altor cartele, suma pierduta fiind de 115 euro.

Din pacate, buzoianca nu este singura victima a unor astfel de infractori, numai in aceasta luna alti trei buzoieni au reclamat ca au fost inselati prin aceeasi metoda.

In toate cazurile s-au intocmit dosare penale, cercetarile fiind continuate de politistii de investigatii criminale in vederea identificarii autorilor.

Ultimele articole

Angajații TESA de la Spitalul Județean de Urgență Buzău continuă acțiunile de PROTEST!

În intervalul orar cuprins între 10:00 și 12:00, protestul angajaților TESA din cadrul Spitalului Județean de Urgență Buzău a...

Primarul comunei Bălăceanu a semnat contractul de finanțare pentru modernizarea rețelei de apă a localității

Primarul Gică Geangoş anunță cu entuziasm că, odată cu obținerea finanțării necesare, proiectul din comuna Bălăceanu pentru modernizarea sistemului...

ANM: Zona montană a județului Buzău – sub COD PORTOCALIU de viscol

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis o atenționare de importanță ridicată, de tip Cod portocaliu, pentru fenomenele meteorologice...

Semnal Magazin

Curiozități, călătorii, istorie

Ultimele articole din județ