Mai multe proiectile explozive si elemente de munitie descoperite de un cetatean la Perisoru

Cele mai citite

Mai multe proiectile explozive si elemente de munitie au fost descoperite de un cetatean din comuna Perisoru in timp ce cauta fier vechi pe un teren viran situat la marginea localitatii.
Purtatorul de cuvant al ISU Calarasi, plutonier major Ovidiu Tataranu, a declarat, vineri, pentru AGERPRES ca este vorba despre opt proiectile si a sapte elemente de munitie. Dintre cele opt proiectile, doua sunt de calibrul 152 mm, trei cumulative de 55 mm, unul exploziv de 52 mm, unul exploziv de 122 mm si unul exploziv de 100 mm. Toate cele sapte elemente de munitie sunt de calibrul 120 mm.
O echipa de specialisti pirotehnisti s-a deplasat la fata locului pentru ridicarea, asanarea teritoriului de munitia ramasa neexplodata si transportul proiectilelor si elementelor de munitie. Acestea au fost depozitate si urmeaza a fi distruse.
Potrivit sursei citate, mai multi martori din comuna Perisoru au sustinut ca cetateanul care a descoperit proiectilele explozive si elementele de munitie ar fi incercat sa taie cu un flex unul dintre proiectile.Ulterior proiectilul a explodat, iar cetateanul respectiv nu a suferit vatamari corporale deoarece a reusit sa fuga de langa acesta in timp util.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Alte articole din aceasta categorie