Mai multe persoane din judetul Clarasi s-au ales cu dosare penale pentru sustragere de energie electrica

Cele mai citite

Dosare penale pentru furt de energie
Dosare penale pentru furt de energie

Pe raza localitatilor  Fundeni si Galbinasi din judetul Calarasi a fost organizata si executata o actiune in comun de catre jandarmi, politisti si lucratori din cadrul S.C. ENEL Dobrogea S.A., punctul de lucru Oltenita, pe linia prevenirii sustragerilor de energie electrica.

Cu aceasta ocazie au fost depistate mai multe persoane cu domiciliile in localitatile  Fundeni si Galbinasi, care sustrageau curent electric, din reteaua S.C. ENEL, prin instalatii improvizate, evitand contorizarea consumului de energie.

Conform legii, „executarea sau folosirea de instalatii clandestine in scopul racordarii directe la retea sau pentru ocolirea echipamentelor de masurare constituie infractiune si se pedepseste cu inchisoare de la unu la 5 ani”.

Pe numele „hotilor de curent electric”, jandarmii au intocmit actele premergatoare inceperii urmaririi penale, sub aspectul savarsirii infractiunilor de furt, pedepsite de Codul Penal.

Lucrarile penale intocmite de jandarmi, vor fi inaintate Parchetului de pe langa Judecatoria Oltenita in vederea continuarii cercetarilor.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Ziua de 1 Decembrie sărbătorită altfel la Otopeni

De 1 Decembrie am pornit la pas prin județ, ca să vedem cum sărbătoresc românii Ziua Națională. Sătui de...

Alte articole din aceasta categorie