Mai multe nereguli, printre care alimente expirate, mobilier sanitar deteriorat, mucegai și igrasie, la 12 cămine de bătrâni din Argeş

Cele mai citite

Astăzi, 10 iulie, echipele de control au efectuat inspecții în 12 azile din județul Argeș și au descoperit multiple deficiențe, inclusiv alimente expirate, mobilier sanitar deteriorat, prezența mucegaiului și a igrasiei.

„Alimente expirate, mobilier sanitar deteriorat, mucegai, igrasie! O parte dintre neregulile găsite astăzi de comisia de control în azile.

Cele patru echipe stabilite să facă verificările în județul Argeș și-au încheiat activitatea în urmă cu puțin timp.

Au mers în 12 centre pentru îngrijirea vârstnicilor, iar ceea ce au găsit în teren va atrage sancțiuni”, transmite prefectul județului Argeș.

„Lactate, carne și produse din carne, pește. Alte locații sunt deficitare la igienă. Lasă de dorit și mobilierul din băi, dar și cel din curți: bănci rupte, scaune în care oamenii se pot răni, țevi ruginite, geamuri sparte. Mai multe imobile nu au autorizație de securitate la incendiu”, încheie prefectul județului Argeș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Incident tensionat în sediul PSD Buzău între un consilier personal al unui parlamentar din Buzău și un membru PSD din cartierul Simileasca

Astăzi, în sediul PSD Buzău, a avut loc un incident tensionat, care s-a încheiat cu un schimb de replici...

Alte articole din aceasta categorie