Mai multe localități din Olt, fără energie electrică

Mai multe localități din Olt, fără energie electrică

Din cauza condiţiilor meteo nefavorabile, astăzi, 11 ianuarie, la nivelul mai multor zone din Olt au fost create deranjamente, fiind probleme de alimentare cu energie electrică.

Astfel, localitățile Movileni, Șerbănești, Crâmpoia, Bălteni, Făgețelu, Icoana, Valea Mare, comuna Priseaca – sat Buicești, Poboru, Spineni, Potcoava, Mihăești, Dăneasa și Radomirești au fost cele afectate.

Totodată, la nivelul judeţelor Argeş, Dolj, Gorj, Mehedinţi, Teleorman şi Vâlcea, 127 de echipe operative ale Distribuţie Oltenia şi ale prestatorilor externi se află în teren în vederea remedierii tuturor deficienţelor în alimentarea cu energie electrică.

Precipitaţiile însemnate cantitativ, vântul şi terenul accidentat creează în continuare condiţii aspre şi o misiune extrem de dificilă pentru echipele operative, accesul acestora devenind extrem de anevoios şi pe alocuri limitat.

Deficiențele în alimentarea cu energie electrică au fost cauzate în special de intensitatea vântului și zăpada depusă pe conductoarele liniilor electrice, care au condus la ruperea acestora, dar și a izolatoarelor de susținere.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments