Primul magazin de tip „pop-up” pe Calea Victoriei

Cele mai citite

 

Magazin pop-up in Copenhaga
Magazin pop-up in Copenhaga

Primul magazin de tip „pop-up” din România, s-a deschis pe Calea Victoriei.

Syoss Hair Academy, unde vor fi comercializate produse pentru ingrijirea parului, va functiona in locul fostului magazin Versace Jeans, pe o perioada de 30 de zile si a fost deschis de compania Henkel sub brandul Syoss Hair Academy, a anuntat firma de consultanta King Sturge.

„Magazinele pop-up sunt magazine care se deschid pe o perioadă limitata, de la o zi pana la 30 de zile, de catre retaileri sau non-retaileri. Avantajele acestui tip de magazin sunt efectul de «buzz», crearea sentimentului de «nou», de exclusivitate si elementul supriza caracteristice unei promotii, informeaza Mediafax.

Conceptul a aparut in anul 2003 si este foarte cunoscut in orase ca New York, Tokio, Londra, Shanghai, Paris, Berlin, Stockholm si Los Angeles, prezentand concepte noi, editii limitate sau lansand designeri si colectii.
De obicei, un pop-up store este mai putin costisitor decat o reclama la televiziune, iar efectul este acelasi”, a explicat Carmen Ravon, consultant in cadrul King Sturge.

King Sturge, cu sediul in Londra, este una din primele 10 companii de consultanta din Europa si are 42 de sedii in 14 tari.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Energia întunecată, una din marile enigme ale universului

Energia întunecată este o forță misterioasă care pare să impingă galaxiile în departare unul de celălalt și care reprezintă...

Alte articole din aceasta categorie

- Advertisement -spot_img