Lupta din PSD îi lasă „indiferenţi” pe liberalii dâmboviţeni. Ovidiu Băsceanu, purtător de cuvânt al PNL Dâmboviţa: „Nu am nici o preferinţă pentru şefia PSD. Toţi candidaţii îmi sunt perfect egali“

Cele mai citite

Alin Radu
Alin Radu
Dupa doi ani petrecuti in presa centrala (Prima TV si Evenimentul Zilei) am fondat reteaua de publicatii locale "Semnal". Astfel, in 2002 aparea ziarul Semnal in judetele Ialomita si Calarasi. Ulterior in portofoliul Grupului de Presa Semnal s-au mai adaugat si alte publicatii locale in judetele: Ilfov, Giurgiu, Dambovita, Prahova, Buzau, Arges si Olt. Cred cu tarie ca presa este cu adevarat cea de-a patra putere in stat. Conditia primordiala este sa fie presa adevarata. Sau asa cum imi place sa spun: "Presa trebuie sa serveasca cetatenii, nu guvernantii!"

Lupta pentru şefia Partidului Social Democrat pare să intereseze în egală măsură membrii PSD şi adversarii politici. Cel puţin aşa lasă impresia analizele şi dezbaterile televizate în care ba un liberal, ba un pedelist îşi spun opiniile despre cine ar fi mai bun sau mai rău în fruntea PSD.

La nivelul judeţului Dâmboviţa, liberalii par liniştiţi în această privinţă. Fostul inspector şcolar, Ovidiu Băsceanu, actualmente purtător de cuvânt al PNL Dâmboviţa, declară că nu are „favoriţi“ în întrecerea social-democrată pentru putere. Nu are şi are, spunem noi, din moment ce-l exclude pe Miron Mitrea din „simpatiile“ sale, lăudându-i pe ceilalţi trei combatanţi, ba chiar mai abitir pe unul dintre ei:
„Şi cu domnul Geoană, şi cu domnul Năstase, şi cu domnul Mitrea, PSD rămâne tot PSD. Nu-şi va schimba nici esenţa, nici structura, nici orientarea ideologică, poate doar ceva din strategii, cum e şi normal. Eu n-am nici o preferinţă. Toţi îmi sunt perfect egali. Şi Geoană, şi Adrian Năstase, şi Cristian Diaconescu sunt oameni cu o valoare intelectuală solidă. Ca grad de simpatie, dacă mă întrebaţi, poate îmi place mai mult Cristian Diaconescu“.
Petruţ Dumitru

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Varadero, plaja fără sfârșit

Varadero este una dintre cele mai faimoase plaje din lume, situată în provincia Matanzas din Cuba. Acesta este un...

Alte articole din aceasta categorie