Lovitură de teatru la PNG Dâmboviţa:-Iancu Avram şi Gheorghe Zamfirache – EXCLUŞI

Cele mai citite

Alin Radu
Alin Radu
Dupa doi ani petrecuti in presa centrala (Prima TV si Evenimentul Zilei) am fondat reteaua de publicatii locale "Semnal". Astfel, in 2002 aparea ziarul Semnal in judetele Ialomita si Calarasi. Ulterior in portofoliul Grupului de Presa Semnal s-au mai adaugat si alte publicatii locale in judetele: Ilfov, Giurgiu, Dambovita, Prahova, Buzau, Arges si Olt. Cred cu tarie ca presa este cu adevarat cea de-a patra putere in stat. Conditia primordiala este sa fie presa adevarata. Sau asa cum imi place sa spun: "Presa trebuie sa serveasca cetatenii, nu guvernantii!"

 

Surpriză de proporţii în cadrul organizaţiei judeţene a Partidului Noua Generaţie. În ciuda rezultatului peste aşteptări de la alegerile europarlamentare (7,5% – locul III la nivel de judeţ), rezultat obţinut în colaborare cu PRM, penegiştii dâmboviţeni au ajuns la concluzia că puteau obţine mult mai mult decât atât, dacă toţi membrii din cadrul Biroului Permanent Judeţean s-ar fi implicat în campania electorală. Şi cum acuzaţiile cer şi vinovaţi – aceştia au fost identificaţi în persoanele lui Iancu Avram şi Gheorghe Zamfirache, prim-vicepreşedinte, respectiv vicepreşedinte în cadrul filialei judeţene. Cei doi nu sunt necunoscuţi peisajului politic dâmboviţean, Avram candidând în toamna anului trecut la Primăria municipiului Târgovişte, iar Zamfirache ţintind tot atunci spre şefia Consiliului Judeţean.

După cum se precizează într-un comunicat semnat de către preşedintele PNG Dâmboviţa, Ion Săvulescu, celor doi li se impută faptul că „în loc să sprijine candidatura domnului George Becali pentru a deveni europarlamentar, au făcut anticampanie şi au încercat să direcţioneze pe unii preşedinţi de organizaţii să voteze alţi candidaţi sau alte liste de partid“. Aşa se face că „deşi rezultatul obţinut la nivel judeţean împreună cu PRM a fost unul mulţumitor, de 7,58%, noi considerăm că se putea obţine un procent de peste 10% dacă şi cei din conducerea organizaţiilor locale şi cei din Biroul Permanent Judeţean s-ar fi mobilizat şi implicat mai mult în timpul campaniei electorale“, se spune în respectivul comunicat.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

S-a strigat BINGO! 22,4 milioane de euro mită

După perchezițiile de la începutul săptămânii, procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție au decis pornirea acțiunii penale și reținerea...

Alte articole din aceasta categorie