Locuinţe pentru tinerii din Giurgiu

Data:

Municipalitatea va da în folosinţă patru blocuri de locuinţe tip ANL, în luna august. Clădirile vor fi ridicate în zona parcului Steaua Dunării din municipiul Giurgiu şi vor avea în total 44 de garsoniere, câte 11 în fiecare bloc.
Potrivit primarului municipiului, Lucian Iliescu, din cauza unui deficit de 11 miliarde de lei vechi, în următoarea lună ar putea fi date în folosinţă două blocuri de locuinţe, iar celelalte două, abia spre sfârşitul lunii, când va sosi şi cealaltă tranşă de la Ministerul Dezvoltării.
Din aceşti bani, suma de 5 miliarde de lei va fi folosită pentru lucrări efectuate şi nedecontate şi 6 miliarde pentru alte lucrări.
Alte 55 de apartamente ANL vor fi construite în zona Obor şi încă 80 în apropiere de Zona Liberă şi şoseaua de acces în Portul Giurgiu.

Alin Radu
Alin Radu
Dupa doi ani petrecuti in presa centrala (Prima TV si Evenimentul Zilei) am fondat reteaua de publicatii locale "Semnal". Astfel, in 2002 aparea ziarul Semnal in judetele Ialomita si Calarasi. Ulterior in portofoliul Grupului de Presa Semnal s-au mai adaugat si alte publicatii locale in judetele: Ilfov, Giurgiu, Dambovita, Prahova, Buzau, Arges si Olt. Cred cu tarie ca presa este cu adevarat cea de-a patra putere in stat. Conditia primordiala este sa fie presa adevarata. Sau asa cum imi place sa spun: "Presa trebuie sa serveasca cetatenii, nu guvernantii!"

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Share articol:

Ultimele articole

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Articole asemanatoare
SEMNAL

Luni se deschide porțiunea de autostradă dintre Glina și Vidra

Din 15 aprilie, începând cu ora 14:00, o nouă...

Un urs a fost observat în localitatea Ciolpani

Sâmbătă dimineață, locuitorii din Ciolpani și Snagov, au primit...