Localitati din Ilfov si Giurgiu fara curent, din cauza unor lucrari

Data:

Mai multe localitati fara curent, din cauza unor lucrari de revizie
Mai multe localitati fara curent, din cauza unor lucrari de revizie

Enel intrerupe astazi, 7 ianuarie, alimentarea cu energie electrica a unor localitati din judetele Ilfov si Giurgiu, in vederea realizarii lucrarilor planificate de revizii, reparatii si modernizari in reteaua de distributie.

Potrivit unui comunicat remis Agerpres de catre Enel Distributie Muntenia in judetul Ilfov, furnizarea de energie electrica va fi intrerupta intre orele 8 – 20 in localitatea 1 Decembrie, din comuna cu acelasi nume, pe strazile Pruni, Mihai Eminescu, Sos. Giurgiului si la blocurile din zona Stadionului.

In orasul Chitila, curentul va fi oprit, in acelasi interval orar, pe strazile Pacii, Aurel Vlaicu, Duzilor, Sperantei, Castanilor si la blocurile din zona garii.

In orasul Bolintin Vale, din judetul Giurgiu, furnizarea de energie electrica va fi intrerupta vineri, intre orele 8 – 17, pe strazile Republicii, Partizanilor, Poarta Luncii (partial) si in centrul localitatii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Share articol:

Ultimele articole

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Articole asemanatoare
SEMNAL

Un incendiu a mistuit trei case în Tunari

Ieri seară, un incendiu puternic a distrus trei case...

Tosca de Puccini cu Opera Națională București la festivalul DescOperă din Republica Moldova

Sâmbătă, 22 iunie, spectacolul „Tosca” de Puccini va fi...