Liviu Voiculescu, președintele PNL Olt, achitat definitiv de completul de 5 judecători de la ÎCCJ

Cele mai citite

Senatorul Liviu Voiculescu, președintele PNL Olt, a fost definitiv achitat de către completul de cinci judecători de la Înalta Curte de Casație și Justiție (ÎCCJ). Pe data de 19 iunie, completul de cinci judecători de la Înalta Curte de Casație și Justiție a confirmat decizia de achitare în cazul senatorului PNL din Olt, argumentând că faptele pentru care era acuzat nu există.
„Astăzi, completul de cinci judecători de la Înalta Curte de Casație și Justiție a menținut decizia de achitare pe motiv că „faptele nu există”, nevinovat, în ceea ce mă privește, pronunțată de completul de 3 judecători a ÎCCJ ”, a spus senatorul de Olt, Liviu Voiculescu.

În această cauză s-au implicat alte zece persoane, inclusiv polițiști, oameni de afaceri din județ și angajați ai Finanțelor Publice Olt. La vremea respectivă, Liviu Voiculescu ocupa funcția de inspector principal de poliție și era acuzat de constituirea unui grup infracțional organizat, conflict de interese, precum și de organizarea și desfășurarea de activități ilicite în domeniul jocurilor de noroc. Toți cei implicați în acest dosar au fost achitați.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Incident tensionat în sediul PSD Buzău între un consilier personal al unui parlamentar din Buzău și un membru PSD din cartierul Simileasca

Astăzi, în sediul PSD Buzău, a avut loc un incident tensionat, care s-a încheiat cu un schimb de replici...

Alte articole din aceasta categorie