Lista noilor ministri

Data:

Primul Ministru Emil Boc
Primul Ministru Emil Boc

Ioan Botis (Munca), Valerian Vreme (Comunicatii), Gheorghe Ialomitianu (Finante), Valeriu Tabara (Agricultura), Ion Ariton (Economie) si Anca Boagiu (Transporturi) sunt ministrii care preiau stafeta de la Mihai Seitan, Gabriel Sandu, Sebastian Vladescu, Mihail Dumitru, Adriean Videanu, respectiv Radu Berceanu.

Mihai Seitan, Sebastian Vladescu, Mihai Dumitru, Gabriel Sandu, Radu Berceanu si Adriean Videanu au fost demisi din Guvern Colegiul Director al PDL a votat aseara pentru remanierea a sase ministri din cabinetul Boc 4. A fost dezbatuta si oportunitatea depunerii mandatului de catre Emil Boc, dar premierul ramane in functie.

Cititi continuarea in BankNews.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Share articol:

Ultimele articole

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Articole asemanatoare
SEMNAL

Un incendiu a mistuit trei case în Tunari

Ieri seară, un incendiu puternic a distrus trei case...

Tosca de Puccini cu Opera Națională București la festivalul DescOperă din Republica Moldova

Sâmbătă, 22 iunie, spectacolul „Tosca” de Puccini va fi...