Limitatoare de viteză au fost instalate în fața locuinței vicepreședintelui Consiliului Județean Buzău fără a obține aprobarea poliției

Cele mai citite

Limitatoarele de viteză au fost nelegal instalate pe o porțiune de drum de pământ din zona Buzău. Această acțiune controversată a avut loc în apropierea locuinței vicepreședintelui Consiliului Județean, care a exprimat nemulțumirea sa față de problema prafului ce pătrundea în piscina sa.


Este vorba de o uliță neasfaltată, pe care au fost trasate semne de limitare a vitezei la cinci kilometri pe oră, alături de un indicator ce atenționează cu privire la denivelări, menite să încetinească traficul. Aceste modificări au fost realizate ca răspuns la solicitarea lui Adrian Petre, vicepreședintele Consiliului Județean Buzău.

„Lumea circulă cu mare viteză pe acolo și tot praful vine la noi în curte și ne-a zăpăcit, în piscină, geamurile mele fiind pline de praf! S-au pus acele semne pentru a reduce viteza în curba aia periculoasă.”

Primarul admite că șeful departamentului administrativ i-a solicitat să amplaseze indicatoarele, dar nu a fost singurul care a făcut acest lucru. Nicolae Gioabă, primarul localității Costești, explică: „Au fost mai mulți cetățeni care au cerut instalarea indicatoarelor.”

Cu toate acestea, edilul recunoaște că nu a așteptat obținerea aprobărilor necesare.

În urma reclamațiilor primite, semnele de limitare a vitezei au fost demontate de către forțele de poliție, iar Primăria a fost sancționată cu o amendă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Un conducător auto a refuzat să se conformeze semnalului emis de polițiști și a intrat în coliziune cu o altă mașină

Pe străzile din Ilfov, a avut loc o scenă de urmărire asemănătoare celor din filme, după ce un șofer...

Alte articole din aceasta categorie