LIGA I: Concordia Chiajna – CSMS Iași, 1-1

Cele mai citite

Lupta ilfovenilor și a ieșenilor pentru a scăpa de retrogradare nu s-a terminat, ambele echipe trebuind să joace în continuare pentru a rămâne în Liga I.
Meciul disputat luni seară, 6 mai, în etapa a 29-a a Ligii I, dintre Concordia Chiajna şi CSMS Iaşi s-a terminat la egalitate, scor 1-1. Acesta este un rezultat nefavorabil pentru ambele echipe, Concordia rămânând pe locul 15, iar CSMS pe 17, locuri ce le poate face să ajungă în eşalonul inferior.

Purece a transformat un penalty acordat de arbitrul Alexandru Tudor în minutul 37 în urma unui fault comis în propria suprafață de pedeapsă de Onofraș asupra lui Bambara, deschizând astfel scorul pentru ilfoveni. La două minute de la startul reprizei a doua, a marcat Moutinho, Niţă, portarul ieşenilor scăpând în plasă minge.
Alexandru Tudor nu le-a acordat un penalty oaspeţilor în ultimul minut de joc. Ghionea, fundașul gazdelor, a comis în propriul careu un henț evident, rămas neobservat de arbitrul Tudor. „De pe bancă, n-am putut să-mi dau seama dacă a fost sau nu henț. Dar dacă a fost și arbitrul nu ni l-a acordat, ce pot să mai spun? Decât că ne-a răpit șansa de a obține o victorie foarte importantă pentru noi”, a declarat Sorin Cârțu, antrenorul formației CSMS Iași, la postul de televiziune Digi Sport.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Graham Young, otrăvitorul cu ceai

Graham Young a fost un criminal în serie care a fost cunoscut pentru modul în care și-a otrăvit familia...

Alte articole din aceasta categorie

- Advertisement -spot_img