Liderul PDL Giurgiu cere explicatii cu privire la privatizarea SCUT

Cele mai citite

Liderul organizatiei judetene a PDL Giurgiu, Marin Anton, considera un ”mister” modul in care s-a facut privatizarea Societatii Comerciale Uzina Termoelectrica (SCUT) Giurgiu, avand suspiciuni cu privire la incasarea banilor de catre Consiliul Judetean.
„Modul cum s-a facut privatizarea SCUT Giurgiu e un mister si trebuie lamuriri si explicatii publice. Cati bani a incasat Consiliul Judetean din privatizare? Cum au fost folositi acesti bani? Poate ca se gaseste cineva sa explice de ce atata mister“, a declarat, intr-o conferinta de presa, Marin Anton.
El spune ca a adresat aceste intrebari public pentru ca are suspiciuni cu privire la aceasta privatizare.
„De 4 – 5 luni tot pun aceste intrebari si consilierii judeteni PDL au adresat aceste intrebari in cadrul Consiliului Judetean si pana acum nu am primit raspuns, asa ca pana la proba contrarie am aceste suspiciuni“, a incheiat Marin Anton.
Presedintele Consiliului Judetean Giurgiu, Dumitru Beianu, a spus, pentru AGERPRES, ca nu a fost contactat de Marin Anton in ultimele luni pe aceasta problema a privatizarii SCUT Giurgiu si a sustinut ca-i displac astfel de declaratii cu „iz actoricesc“.
„Mie imi plac oamenii pragmatici, bine intentionati, iar domnia sa nu se numara printre acestia, asa ca il astept sa discutam pe aceasta tema sau pe oricare alta privind dezvoltarea judetului. In ceea ce priveste banii incasati din vanzarea SCUT Giurgiu stiu ca s-a incasat prima transa, urmatoarea fiind programata a fi incasata pana la 31 martie si ultima transa in luna decembrie“, a declarat Dumitru Beianu.
El spune ca toate aceste date sunt publice si pot fi oricand verificate si de consilierii judeteni, in speta de cei ai PDL.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Interpolul îl caută pe un proxenet care a traficat o minoră prin metoda „Loverboy” după ce a convins-o că e gravidă

În urma unui proces pentru trafic de minori, un bărbat din Pitești a fugit din România. Acesta a fost...

Alte articole din aceasta categorie

- Advertisement -spot_img