Liderii PSD si PNL Dambovita nu-l doresc pe presedintele CJ Florin Popescu in USL

Cele mai citite

USL Dambovita nu accepta primirea in randurile sale a presedintelui Consiliului Judetean Dambovita, democrat-liberalul Florin Popescu, anunta intr-un comunicat de presa, remis marti, liderii organizatiilor PSD si PNL Dambovita.
Aceasta precizare vine ca reactie la unele informatii aparute in presa centrala conform carora Florin Popescu ar putea trece la USL.
„USL Dambovita luand act de alegatiile aparute in mass media centrala referitoare la trecerea de la PDL la USL a presedintelui Consiliului Judetean Dambovita, Florin Popescu, face urmatoarele precizari: USL Dambovita nu va accepta niciodata primirea, in cadrul acesteia, a presedintelui CJ Dambovita, Florin Popescu si nici sa candideze din partea USL la alegerile locale din iunie 2012“, se arata in comunicatul USL Dambovita.
Semnatarii comunicatului, presedintele PSD Dambovita, Ion Stan si presedintele PNL Dambovita, Gabriel Grozavu, sustin ca sunt deschisi colaborarii cu primari PDL din judet.
„Ramanem deschisi la orice fel de colaborare cu primarii PDL in functie, numai in probleme ce privesc interesele cetatenilor din aceste localitati si numai in conditiile in care organizatiile teritoriale ale USL accepta si propun aceste colaborari. Primirea in PSD sau ACD a unor primari care si-au exprimat dorinta de a trece in aceasta perioada de la PDL la PSD sau ACD se va face numai cu acordul prealabil al organizatiilor teritoriale ale USL“, se mai arata in comunicatul USL Dambovita.
Presedintele CJ Dambovita, democrat-liberalul Florin Popescu, nu a anuntat public ca ar intentiona sa plece la USL, mai mult acesta si-a prezentat saptamana trecuta bilantul activitatii la patru ani de mandat si a anuntat ca va candida pentru un nou mandat la sefia Consiliului Judetean din partea PDL.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Eliberarea Parisului: un moment istoric de glorie și libertate

Eliberarea Parisului în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial a fost un eveniment crucial și memorabil în istoria Franței...

Alte articole din aceasta categorie