Liderii PSD Dambovita sustin ca au descoperit biciclete oferite electoratului de catre PDL

Cele mai citite

Liderii PSD Dambovita sustin ca au descoperit, in comuna Produlesti, primele biciclete date electoratului de catre PDL si au luat o astfel de bicicleta pentru a demonstra mita electorala. In acelasi timp, democrat liberalii ii acuza pe cei de la PSD de furt, iar Politia a demarat cercetarile in acest caz.
„Zeci de biciclete au fost date in comuna Produlesti de catre candidatul PDL. Ele poarta toate incriptia ‘Ferma Silvia Prod’, care este o unitate agricola condusa de fratele candidatului PDL la Primaria Produlesti. Am sesizat institutiile abilitate ale statului. Avem informatii ca si in alte locatii exista asemenea biciclete si cer public IJP sa isi faca datoria. Deocamdata vad ca Politia Dambovita mai mult mimeaza ca isi face datoria, iar in judet procesul de mituire al electoralui continua nestingherit”, a declarat, marti, intr-o conferinta de presa, senatorul PSD de Dambovita, Adrian Tutuianu, candidatul USL la functia de presedinte al CJ Dambovita.
Deputatul Ion Stan spune ca el este cel care a descoperit bicicletele la Primaria Produlesti, a luat una dintre ele, a adus-o la sediul PSD Dambovita si a anuntat Politia.
„Am fost in mai multe localitati ale judetului si intamplarea a facut sa opresc la Primaria Produlesti. In cadrul primariei Produlesti am vazut patru biciclete, am intrebat personalul de la primarie ale cui sunt si mi-au spus ca au fost oferite de catre un investitor din zona personalului primariei. Avand in vedere informatiile care au circulat atat in presa centrala cat si in cea locala in legatura cu distributia de biciclete de catre anumite forte politice in scop electoral (…) mi-am permis sa iau una din biciclete si am adus-o la sediu. Am sesizat Politia pentru a se face cercetari, pentru a vedea de unde provin aceste biciclete si in ce scop au fost date”, a declarat presedintele PSD Dambovita, deputatul Ion Stan.
O angajata a Primariei Produlesti a reclamat furtul bicicletei, iar Politia a demarat cercetarile cu privire la furt si la mita electorala.
„Politistii Sectiei nr. 9 Politie Rurala Matasaru au intervenit cu operativitate in cazul unei sesizari privind furtul unei biciclete de la o angajata a primariei Produlesti, ulterior fiind sesizati cu privire la oferirea respectivei biciclete in scop electoral de catre membrii unei formatiuni politice. Bicicletele au fost ridicate in vederea continuarii cercetarilor. In cauza s-a intocmit dosar penal in care se efectuaza cercetari urmand a fi propusa solutie legala prin Parchet”, se arata intr-un comunicat al IPJ Dambovita.
Reprezentantii PDL Dambovita sustin ca nu au impartit biciclete in campania electorala, mai mult il acuza pe deputatul PSD Ion Stan de furt.
„Este vorba de patru biciclete care au fost puse, prin contract de comodat, de catre o firma la dispozitia unor persoane, angajate ale primariei. Firma respectiva nu are nicio legatura cu candidatul nostru. Unul dintre functionarii primariei a lasat bicicleta la birou de unde i-a fost furata (…). Avand in vedere ca domnul deputat Ion Stan s-a autodenuntat ca fiind hotul bicicletei solicitam Parchetului sa isi decline competenta cercetarii si urmaririi penale in favoarea Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie avand in vedere calitatea de parlamentar a hotului de biciclete, iar Parlamentului sa isi dea acordul asupra inceperii urmaririi penale a acestuia”, a declarat vicepresedintele PDL Dambovita, Marin Antonescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

România va fi prezentă la cea de a 50-a ediţie a Târgului Internaţional de Carte de la Sofia

În perioada 5 - 10 decembrie, România va participa la cea de-a 50-a ediție a Târgului Internațional de Carte...

Alte articole din aceasta categorie