Lider al organizaţiei Camorra, prins de polițiștii ilfoveni la Călărăşi

Lider al organizaţiei Camorra, prins de polițiștii ilfoveni la Călărăşi

arestatUnul din liderii organizației Camorra, un italian de 65 de ani, a fost prins de poliţiştii ilfoveni vineri, în localitatea Frumușani, județul Călărași, şi va fi prezentat instanţei, cu propunerea de arestare în vederea extrădării.
Potrivit agenţiei italiene ANSA, bărbatul arestat se numeşte Vincenzo Cesarano şi este considerat unul dintre liderii organizaţiei infracţionale Camorra, activă în regiunea italiană Campania, în special în provincia şi oraşul Napoli.
„Acţiunile împotriva criminalităţii organizate au adus un nou rezultat important. Astăzi, datorită eforturilor excelente ale Poliţiei de stat din Italia şi ale Interpol, a fost înregistrat un succes foarte important, fiind arestat Vincenzo Cesarano, căutat la nivel internaţional şi aflat pe lista celor mai periculoşi infractori“, a comentat ministrul italian de Interne, Angelino Alfano, felicitându-l pe şeful Poliţiei italiene, Alessandro Pansa.
„Arestarea lui Vincenzo Cesarano este rezultatul colaborării excelente între Poliţia română şi Departamentul pentru Siguranţă publică al Poliţiei italiene (…)“, a adăugat ministrul italian de Interne.
Conform presei italiene, Vincenzo Cesarano era dat în urmărire internaţională pentru escrocherie şi fraude.
Acesta a fost depistat şi prins de poliţiştii de investigaţii criminale din Ilfov, cu sprijinul atașatului de afaceri interne al României în Italia, a precizat Poliţia Română.
El urmează să fie prezentat Parchetului de pe lânga Curtea de Apel București, cu propunerea de arestare în vederea extrădării.

Alte articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published.