Licitaţia privind proiectul de reabilitare şi modernizare a Spitalului Clinic de Urgenţă Ilfov a intrat în linie dreaptă

Date:

dotare spital clinic de urgenta ilfovLicitaţia privind proiectul „Reabilitare, modernizare şi echipare la Spitalul Clinic de Urgenţă Ilfov“ a intrat în linie dreaptă.
Potrivit unui comunicat al Consiliului Judeţean Ilfov, preşedintele acestei instituţii, Marian Petrache, speră ca în cel mai scurt timp lucrările de execuţie să înceapă, astfel ca spitalul să devină unul dintre cele mai moderne din România, cu dotări de ultimă generaţie.
Repetarea pentru a treia oară a licitaţiei privind proiectul „Reabilitare, modernizare şi echipare la Spitalul Clinic de Urgenţă Ilfov“ s-a desfăşurat cu succes. Deschiderea procedurii de atribuire a contractului în cadrul proiectului a avut loc pe 5 august la ora 10,00, procedura fiind licitaţie deschisă online. La procedură s-au înscris 18 firme, însă doar patru au depus ofertele până la data limită. În prezent, Consiliul Judeţean Ilfov se află în plin proces de evaluare a ofertelor.
Proiectul are o valoare de 60.264.576,62 de lei fără TVA şi este implementat prin intermediul unei finanţări nerambursabile acordate în cadrul Programului Operaţional Regional 2007-2013 „Îmbunătăţirea infrastructurii serviciilor de sănătate“, domeniul major de intervenţie „Reabilitarea, modernizarea, echiparea infrastructurii serviciilor de sănătate“.
Obiectivul general al proiectului îl constituie îmbunătăţirea calităţii infrastructurii serviciilor de asistenţă medicală din judeţul Ilfov privind asigurarea unui acces egal al cetăţenilor la serviciile de sănătate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Abonare

Popular

More like this
Related

PUZ – „CENTRU LOGISTIC DEPOZITARE STICLĂ REALIZAT ÎN TREI ETAPE”

Având în vedere prevederile Legii 52/2003 privind transparența decizională...

Anunţ public privind depunerea solicitării de emitere a Acordului de Mediu

Anunţ public privind depunerea solicitării de emitere a Acordului...

PUZ- S.C. SKELA INDUSTRIES S.R.L. si Profil Trade

Având în vedere prevederile Legii 52/2003 privind transparența decizională...