Licitaţia privind proiectul de reabilitare şi modernizare a Spitalului Clinic de Urgenţă Ilfov a intrat în linie dreaptă

Data:

dotare spital clinic de urgenta ilfovLicitaţia privind proiectul „Reabilitare, modernizare şi echipare la Spitalul Clinic de Urgenţă Ilfov“ a intrat în linie dreaptă.
Potrivit unui comunicat al Consiliului Judeţean Ilfov, preşedintele acestei instituţii, Marian Petrache, speră ca în cel mai scurt timp lucrările de execuţie să înceapă, astfel ca spitalul să devină unul dintre cele mai moderne din România, cu dotări de ultimă generaţie.
Repetarea pentru a treia oară a licitaţiei privind proiectul „Reabilitare, modernizare şi echipare la Spitalul Clinic de Urgenţă Ilfov“ s-a desfăşurat cu succes. Deschiderea procedurii de atribuire a contractului în cadrul proiectului a avut loc pe 5 august la ora 10,00, procedura fiind licitaţie deschisă online. La procedură s-au înscris 18 firme, însă doar patru au depus ofertele până la data limită. În prezent, Consiliul Judeţean Ilfov se află în plin proces de evaluare a ofertelor.
Proiectul are o valoare de 60.264.576,62 de lei fără TVA şi este implementat prin intermediul unei finanţări nerambursabile acordate în cadrul Programului Operaţional Regional 2007-2013 „Îmbunătăţirea infrastructurii serviciilor de sănătate“, domeniul major de intervenţie „Reabilitarea, modernizarea, echiparea infrastructurii serviciilor de sănătate“.
Obiectivul general al proiectului îl constituie îmbunătăţirea calităţii infrastructurii serviciilor de asistenţă medicală din judeţul Ilfov privind asigurarea unui acces egal al cetăţenilor la serviciile de sănătate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Share articol:

Ultimele articole

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Articole asemanatoare
SEMNAL

Biblioteca Metropolitană București – Sediul Central “ Mihail Sadoveanu”

Sediul principal, Biblioteca Mihail Sadoveanu, reprezintă unul dintre cele...

Ultimele zile din Bucharest Opera Festival – All Puccini Edition

Ultimele patru zile ale Bucharest Opera Festival – All...

Spectacolul lectură „Citește-mă!” va avea loc pe 17 iunie 2024, la Teatrul PODUL

În perioada mai-iunie s-a desfășurat programul educațional „Citește-mă!” –...

Lacul Negru, un refugiu de liniște în inima județului Buzău

Lacul Negru, situat în județul Buzău, este un exemplu...