Leon Rusu şi Valerică Şercăianu rămân în arest

Valerică Şercăianu, primarul suspendat de la Cernăteşti, şi Leon Rusu, profesorul acuzat de corupţie sexuală, nu ies din arestul IPJ Buzău. Avocaţii celor doi solicitaseră, zilele trecute, eliberarea acestora din arest.

 

arest

Tribunalul Buzău a admis, în această dimineaţă, 27 iunie, recursul procurorilor împotriva eliberării pe cauţiune a profesorului de muzică de la Şcolile nr. 1 şi nr. 15, Leon Rusu, arestat pentru corupţie sexuală, şi împotriva eliberării sub control judiciar a primarului suspendat din Cernăteşti, Valerică Şercăianu, arestat pentru ucidere din culpă. Judecătoria Buzău a admis marţi, 25 iunie, cererea de eliberare provizorie sub control judiciar a primarului suspendat al comunei Cernăteşti, Valerică Şercăianu, arestat preventiv după ce luna trecută a accidentat mortal o fată de 15 ani în localitatea Potoceni. Tot marţi, fusesea fost admisă cererea de eliberare pe cauţiune a profesorului Leon Rusu, acuzat de corupţie sexuală. Valoarea cauţiunii a fost stabilită la suma de 2.000 de lei. Ambele decizii au fost atacate cu recurs de către procurori, solicitările procurorilor fiind admise astăzi de către magistraţii Tribunalului Buzău.

adevarul.ro

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
trackback
9 years ago

[…] Leon Rusu şi Valerică Şercăianu rămân în arest este preluat de pe SEMNAL – Stiri din Ilfov, Prahova, Dambovita, Buzau, Ialomiţa, Calarasi, […]