Legea in Buftea, facuta de liderul local al PDL, Gheorghe Pistol

Cele mai citite

Un apartament al unui bloc din Buftea, ocupat abuziv de un consilier local al PDL
Un apartament al unui bloc din Buftea, ocupat abuziv de un consilier local al PDL

Gheorghe Pistol este un personaj destul de cunoscut in Buftea. Acesta ocupa functia de Presedinte al filialei PDL Buftea si detine mai multe imobile si terenuri, dupa cum arata chiar declaratia sa de avere.

Cu toate acestea, cel mai bogat consilier judetean, refuza sa elibereze un apartament pe care Primaria l-a dat initial in folosinta unei femei bolnave de SIDA, care are si doi copii, potrivit Realitatea TV.

Averea sa este impresionanta, 300 de terenuri in Buftea, 17 hectare de teren intavilan in Bucuresti si patru spatii comerciale, insa nu renunta la un apartament de la parterul unui bloc din centrul orasului, transformat de consilierul PDL in birou.

Insusi primarul orasului, Ion Stoica, a declarat ca Gheorghe Pistol, face un abuz si ca apartamentul apartine Consiliului Local. Imobilul, desi a fost repartizat femeii bolnave de SIDA, nu a fost niciodata locuit de aceasta. Mai mult, anchetele sociale releva faptul ca Gheorghe Pistol locuieste acolo abuziv.

Incercarea unui functionar de a elibera apartamentul a esuat in doua randuri si s-a lasat cu amenintari din partea liderului local al PDL: “Nu stii cu cine te-ai pus! ” sau “Bai, tu chiar nu stii in ce te-ai bagat! Pleaca din Buftea!”

In urma acestor dezvaluiri, se pare ca Gheorghe Pistol nu a mai putut fi contactat pentru a-si exprima punctul de vedere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Ziua de 1 Decembrie sărbătorită altfel la Otopeni

De 1 Decembrie am pornit la pas prin județ, ca să vedem cum sărbătoresc românii Ziua Națională. Sătui de...

Alte articole din aceasta categorie