La Tărtăşeşti,şedinţă de Consiliu Local încheiată la spital

Data:

Şedinţă de Consiliu Local finalizată… la spital, în localitatea dâmboviţeană Tărtăşeşti. Cearta dintre aleşii comunei a plecat de la un proiect de hotărâre cu care unii dintre membrii Consiliului Local nu au fost de acord. Edilul şef s-a enervat, iar de aici până la injurii şi bătaie nu a fost decât un pas. Primarul localităţii Tărtăşeşti este, de altfel, acum acuzat că a bătut trei dintre membrii Consiliului Local şi este cercetat de poliţie. Dar, iată cum s-au derulat evenimentele, potrivit unei anchete desfăşurate de oamenii legii: „Vineri, 9 octombrie, în jurul orei 15.10, lucrătorii Poliţiei Comunale din localitate au fost sesizaţi de către E. Paula, ales local al comunei Tărtăşeşti, cu privire la faptul că, în urma unei întruniri a Consiliului Local, a izbucnit un scandal, iar primarul localităţii s-a bătut cu mai mulţi consilieri. La faţa locului s-au deplasat imediat echipajele de poliţie care au constatat că, la încheierea şedinţei de consiliu local, între primar şi unul dintre consilierii locali a izbucnit o ceartă, consilierul fiind lovit cu pumnul de către primar, după care acesta din urmă a plecat. După aproximativ 5 minute, primarul comunei s-a întors cu alte 4 persoane care i-au lovit pe consilierii aflaţi în curtea liceului, respectiv pe P. Doru, D. Vasile şi D. Nicolae. Toţi cei trei consilieri au depus plângere pentru săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe, urmând ca în baza certificatelor medico-legale de vor fi depuse de aceştia, procurorul desemnat să stabilească încadrarea juridică a faptei“.
Nicoleta Andrei

bataie

Alin Radu
Alin Radu
Dupa doi ani petrecuti in presa centrala (Prima TV si Evenimentul Zilei) am fondat reteaua de publicatii locale "Semnal". Astfel, in 2002 aparea ziarul Semnal in judetele Ialomita si Calarasi. Ulterior in portofoliul Grupului de Presa Semnal s-au mai adaugat si alte publicatii locale in judetele: Ilfov, Giurgiu, Dambovita, Prahova, Buzau, Arges si Olt. Cred cu tarie ca presa este cu adevarat cea de-a patra putere in stat. Conditia primordiala este sa fie presa adevarata. Sau asa cum imi place sa spun: "Presa trebuie sa serveasca cetatenii, nu guvernantii!"

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Share articol:

Ultimele articole

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Articole asemanatoare
SEMNAL

Abonamente early-bird la Bucharest Opera Festival – All Puccini Edition din 12 aprilie

Opera Națională București anunță lansarea campaniei de vânzare a...

Ursul din pădurea Ciolpani a fost văzut din nou

Ursul care a pus pe jar autoritățile în week-end...

BUCHAREST OPERA FESTIVAL – ALL PUCCINI EDITION, 7-16 iunie 2024, la ONB

Anul centenar puccinian este sărbătorit la Opera Națională București prin cea...

Un adolescent din Călărași dat dispărut a fost găsit de poliție în gara Constanța

În data de 15 aprilie curent, ofițeri din cadrul...