La Giurgiu, pe o stradă aglomerată, un bărbat a fost înjunghiat

Cele mai citite

În Giurgiu, a avut loc un incident șocant pe o stradă. Un individ a fost atacat și înjunghiat în public în urma unui conflict neașteptat. Persoana rănită a fost transportată de urgență la spital, în timp ce agresorul, un localnic în vârstă de 46 de ani, a fost imediat reținut de autorități.

La ora 07.57, ieri dimineață, Poliția Municipiului Giurgiu a primit un apel prin serviciul de urgență 112, de la o femeie care a semnalat un incident grav. Conform relatării, pe bulevardul Daciei din municipiul Giurgiu, a avut loc o înjunghiere în urma unui conflict spontan.

O echipă operativă s-a deplasat imediat la locul incidentului, iar în urma primelor cercetări efectuate s-a constatat că un tânăr în vârstă de 23 de ani, rezident în municipiul Giurgiu, a fost victima unei agresiuni fizice cu un cuțit, comisă de un alt bărbat în vârstă de 46 de ani, din aceeași localitate. Agresiunea a avut loc pe fondul unor discuții contradictorii.

Bărbatul care a fost agresat a fost imediat transportat la spital pentru a primi îngrijiri medicale specializate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Incident tensionat în sediul PSD Buzău între un consilier personal al unui parlamentar din Buzău și un membru PSD din cartierul Simileasca

Astăzi, în sediul PSD Buzău, a avut loc un incident tensionat, care s-a încheiat cu un schimb de replici...

Alte articole din aceasta categorie