La Buşteni, a început Balcaniada 2013 de minifotbal a jurnaliştilor sportivi

Cele mai citite

echipa de minifotbal a jurnalistilor sportivi din RomaniaBalcaniada de minifotbal a jurnaliştilor sportivi a debutat marţi dimineaţă, 9 iulie, la Complexul Alexandros din Buşteni. Fiecare naţională a căutat să aducă câte o vedetă, moldovenii venind chiar cu fiul preşedintelui Republicii!
Competiţia organizată de Asociaţia Presei Sportive din România şi Primăria Buşteni adună la start opt echipe: Bulgaria, Macedonia, Serbia, Muntenegru, Croaţia, Moldova, România şi o selecţionată a jurnaliştilor de pe Valea Prahovei.
Jurnaliştii sportivi din Croaţia au venit la Balcaniada de la Busteni cu fostul internaţional Tomislav Butina. Acum în vârstă de 39 de ani, uriaşul de 1,91 metri, a apărat de-a lungul carierei sale, printre altele, la Club Brugge, Olympiacos şi Dinamo Zagreb.
Bulgarii, deţinătorii trofeului „Nikolai Kolev-Michmana“, trofeu transmisibil, vin şi la ediţia din acest an cu vedeta Svetoslav Petrov, 35 de ani. Fost internaţional bulgar, Petrov a evoluat de-a lungul carierei sale la echipele ŢSKA Sofia, Kuban Krasnodar, Neftchi Baku şi Changchun Yatai.
Redutabila echipă a jurnaliştilor din Republica Moldova îl au în componenţă la Buşteni pe Nicu Timofti, fiul preşedintelui ţării! În vârstă de 33 de ani, Nicu Timofti e prezentator şi comentator la televiziunea PRIME din Republica Moldova. Moldovenii au fost primii sosiţi la Buşteni. Imediat după sosire, în ciuda ploii torenţiale, jurnaliştii sportivi de peste Prut au ieşit la un antrenament pe terenul Complexului Alexandros.
Mult după miezul nopţii, au sosit şi ultimele delegaţii, din Bulgaria şi Macedonia.
Naţionala jurnaliştilor sportivi din România, campioană olimpică, îi are în componenţă, printre alţii, pe Cristi Vlad – Digisport, Cătălin Cîrnu – Radio România Actualităţi, Cătălin Oprişan – Antena 1, Iulian Anghel – Adevărul şi Adi Dobre – Evenimentul Zilei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Energia întunecată, una din marile enigme ale universului

Energia întunecată este o forță misterioasă care pare să impingă galaxiile în departare unul de celălalt și care reprezintă...

Alte articole din aceasta categorie

- Advertisement -spot_img