Jucătorul lui Petrolul, Hamza, spune că a fost bătut de bodyguarzi lui Mazăre

hamza-younesAtacantul tunisian al echipei Petrolul Ploieşti, Younes Hamza, a declarat că a avut, luni, la Mamaia, o altercaţie verbală cu primarul municipiului Constanţa, Radu Mazăre, fiind lovit apoi de gărzile de corp ale edilului.
„Eram la Mamaia, la plajă. Eram în apă cu un ski jet, iar primarul Radu Mazăre era să intre mine, făcea parasailing. L-am evitat. A început să mă insulte. I-am răspuns, iar când am ieşit din mare, doi oameni de securitate au venit şi au început să mă lovească. M-a frapat! Mi-au umflat ochiul şi am puncte de sutură. Am chemat poliţia, că nu suntem animale şi îmi voi chema şi avocatul, ca să fac plângere. Nu e normal aşa ceva, suntem într-o ţară europeană. Toată lumea mi-a spus că sunt oamenii primarului. Mi-au spus că degeaba chem poliţia, fiindcă nu vor face nimic. Îmi voi scoate certificat medical şi voi face plângere“, a spus, luni, Hamza, adăugând că nu mai vede bine cu ochiul drept.
Antrenorul Petrolului, Cosmin Contra, a declarat că jucătorul va primi sprijinul clubului, dacă se confirmă versiunea lui. „Întotdeauna dacă întrebi cele două părţi, dreptatea este undeva la mijloc. O să întreb jucătorul şi dacă s-a întâmplat aşa, va avea sprijinul clubului, eu nu pot să vorbesc ca antrenor de o chestie care trebuie să ţină de administraţia clubului. Sunt sigur că dacă jucătorul are dreptate va avea sprijinul total al clubului. Nu văd de ce să fie o problemă fotbalistică. O să-l vedem mâine după amiază dacă are puncte de sutură şi dacă nu poate să joace sâmbătă, când avem noi meci“, a spus Contra.
Tunisianul a evoluat duminică după-amiază, la Galaţi, în partida pe care Petrolul a câştigat-o, cu scorul de 2-1, în faţa Oţelului, în etapa a IV-a a Ligii I. Hamza a marcat golul victoriei, în minutul 86. După meci, antrenorul Cosmin Contra le-a dat jucătorilor săi două zile libere.
În etapa a V-a, Petrolul va întâlni, sâmbătă, de la ora 19.30, formaţia Ceahlăul Piatra Neamţ.

Leave a Reply

Your email address will not be published.