Jandarmii si politistii au efectuat perchezitii in mai multe locatii din Ilfov

Data:

Mai multe perchezitii au fost efectuate de jandarmi si politisti in judetul Ilfov
Mai multe perchezitii au fost efectuate de jandarmi si politisti in judetul Ilfov

Efective de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judetean Ilfov in cooperare cu lucratorii de politie din cadrul Inspectoratul de Politie Judetean Ilfov, au executat perchezitii in localitatile Cozieni, Branesti si Piteasca de pe raza judetului Ilfov.

La domiciliile persoanelor aflate in atentia Politiei Ilfov, despre care se detin date si informatii ca desfisoara activitatii ilegale, pe raza judetului Ilfov, constand in sustrageri de materiale de constructii, autoturisme, scutere, aparatura electronica si electrocasnica, telefoane mobile si biciclete.

La aceasta actiune, in urma solicitarii Inspectoratului de Politie Judetean Ilfov, Jandarmeria Ilfoveana a participat cu 10 echipaje de interventie insumand 36 de luptatori, care au actionat impreuna cu lucratori de politie la 10 locatii.

In urma perchezitiilor au fost verificate sase persoane precum si autoturismele aflate pe proprietatea acestora, iar trei dintre aceste persoane au fost conduse la sediul Inspectoratului de Politie Judetean Ilfov pentru continuarea cercetarilor.

 

 

 

 LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Share articol:

Ultimele articole

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Articole asemanatoare
SEMNAL

Un incendiu a mistuit trei case în Tunari

Ieri seară, un incendiu puternic a distrus trei case...

Tosca de Puccini cu Opera Națională București la festivalul DescOperă din Republica Moldova

Sâmbătă, 22 iunie, spectacolul „Tosca” de Puccini va fi...