Jandarmii si politistii au efectuat perchezitii in mai multe locatii din Ilfov

Cele mai citite

Mai multe perchezitii au fost efectuate de jandarmi si politisti in judetul Ilfov
Mai multe perchezitii au fost efectuate de jandarmi si politisti in judetul Ilfov

Efective de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judetean Ilfov in cooperare cu lucratorii de politie din cadrul Inspectoratul de Politie Judetean Ilfov, au executat perchezitii in localitatile Cozieni, Branesti si Piteasca de pe raza judetului Ilfov.

La domiciliile persoanelor aflate in atentia Politiei Ilfov, despre care se detin date si informatii ca desfisoara activitatii ilegale, pe raza judetului Ilfov, constand in sustrageri de materiale de constructii, autoturisme, scutere, aparatura electronica si electrocasnica, telefoane mobile si biciclete.

La aceasta actiune, in urma solicitarii Inspectoratului de Politie Judetean Ilfov, Jandarmeria Ilfoveana a participat cu 10 echipaje de interventie insumand 36 de luptatori, care au actionat impreuna cu lucratori de politie la 10 locatii.

In urma perchezitiilor au fost verificate sase persoane precum si autoturismele aflate pe proprietatea acestora, iar trei dintre aceste persoane au fost conduse la sediul Inspectoratului de Politie Judetean Ilfov pentru continuarea cercetarilor.

 

 

 

 LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

O altă victimă a sistemului medical își spune povestea… post-mortem

Ioana Săndulescu a fost medic primar medicină de laborator la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţe "Sf. Spiridon". Spunem "a fost", pentru...

Alte articole din aceasta categorie