Jandarmii prahoveni, la datorie şi în week-end

jandarmi la datorieÎn perioada 12-14 iulie, efectivele Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Prahova au acţionat, în conformitate cu prevederile legale, pentru asigurarea ordinii şi liniştii publice pe teritoriul judeţului Prahova, atât independent cât şi în cooperare cu poliţia.
Astfel în cele trei zile peste 200 de jandarmi au acţionat atât în cooperare cu colegii de la poliţie cât şi independent, pentru asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică, în municipiul Ploieşti, în Sinaia, Buşteni, Azuga, Platoul Bucegi, Slănic, Cheia, Mizil, Băicoi, Câmpina, Filipeştii de Pădure, Vălenii de Munte, Pucheni şi Urlaţi.
În această perioadă au fost constatate 115 fapte contravenţionale sancţionate cu avertisment sau amendă în valoare totală de 19.470 RON. Faptele contravenţionale au constat în principal în provocare de scandal, tulburarea ordinii şi liniştii publice, consum de băuturi alcoolice în locuri nepermise sau de către minori, adresarea de injurii sau cuvinte jignitoare şi refuz de legitimare la cererea îndreptăţită a patrulei de jandarmi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.