Jandarmii prahoveni, la datorie şi în week-end

Date:

jandarmi la datorieÎn perioada 12-14 iulie, efectivele Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Prahova au acţionat, în conformitate cu prevederile legale, pentru asigurarea ordinii şi liniştii publice pe teritoriul judeţului Prahova, atât independent cât şi în cooperare cu poliţia.
Astfel în cele trei zile peste 200 de jandarmi au acţionat atât în cooperare cu colegii de la poliţie cât şi independent, pentru asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică, în municipiul Ploieşti, în Sinaia, Buşteni, Azuga, Platoul Bucegi, Slănic, Cheia, Mizil, Băicoi, Câmpina, Filipeştii de Pădure, Vălenii de Munte, Pucheni şi Urlaţi.
În această perioadă au fost constatate 115 fapte contravenţionale sancţionate cu avertisment sau amendă în valoare totală de 19.470 RON. Faptele contravenţionale au constat în principal în provocare de scandal, tulburarea ordinii şi liniştii publice, consum de băuturi alcoolice în locuri nepermise sau de către minori, adresarea de injurii sau cuvinte jignitoare şi refuz de legitimare la cererea îndreptăţită a patrulei de jandarmi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Abonare

Popular

More like this
Related

PUZ – „CENTRU LOGISTIC DEPOZITARE STICLĂ REALIZAT ÎN TREI ETAPE”

Având în vedere prevederile Legii 52/2003 privind transparența decizională...

Anunţ public privind depunerea solicitării de emitere a Acordului de Mediu

Anunţ public privind depunerea solicitării de emitere a Acordului...

PUZ- S.C. SKELA INDUSTRIES S.R.L. si Profil Trade

Având în vedere prevederile Legii 52/2003 privind transparența decizională...