Jandarmii ilfoveni au sustinut activitati de prevenire in unitatile de invatamant

Data:

 

Jandarmii, in dialog cu elevii Scolii Generale nr.1 din Buftea
Jandarmii, in dialog cu elevii Scolii Generale nr.1 din Buftea

 

Ofiteri din cadrul Compartimentului Prevenire si Combatera Criminalitatii din Inspectoratul de Jandarmi Judetean Ilfov, impreuna cu ofiteri din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Ilfov – Compartimentul de Analiza si Prevenire a Criminalitatii, au organizat o dezbatere pe tema prevenirii antivictimale si antiinfractionale.

Tematica actiunii a fost aplicata la specificul infractiunilor contra patrimoniului, prin expuneri de materiale sugestive si dialog cu elevii Scolii Generale nr.1, din localitatea Buftea.

Share articol:

De același autor:

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Citește și:
SEMNAL

În comuna Poboru a izbucnit un incendiu de vegetație uscată ce a afectat aproximativ 30 de hectare

În comuna Poboru, aproximativ 30 de hectare de vegetație...

Sunt peste 1.000 de urşi în Argeş

Moartea violentă a tinerei atacate de un urs în...